Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανατριχιαστική καταγγελία ιερέα: στην πρώτη καραντίνα, κάθε μητρόπολη πήρε 1 εκατομμύριο ευρώ για να κλείσει τις εκκλησίες!

Μια πραγματικά ανατριχιαστική καταγγελία έκανε ο πάτερ Εμμανουήλ σε εκπομπή του ραδιοσταθμού Focus FΜ 103,6, για το πώς έκλεισαν οι εκκλησίες και δεν έκαναν οι Έλληνες Πάσχα στην πρώτη καραντίνα: «Στην πρώτη καραντίνα, έκλεισαν τις εκκλησίες γιατί υπήρχε αντίτιμο. Από ό,τι γνωρίζω, κάθε Μητρόπολη πήρε γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ για να κλείσει τις εκκλησίες.Πληρώθηκαν και ο κόσμος δεν έκανε Πάσχα. Πάντοτε πρέπει να υπάρχει ένα αντίτιμο στην προδοσία. Επίσης μετέφεραν στις εκκλησίες τα έσοδα από τα κοιμητηριακά τέλη. Έχουν χρηματιστεί, έχει επικρατήσει η κερδοσκοπία. Έπρεπε η εκκλησία αν είχε τα κότσια, να πάρει αποφάσεις. Να μην επιτρέψει να παρθεί κανένα μέτρο μέσα στους ναούς. Και όχι να συμφωνήσει, να έχει δώσει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση να κάνει το οτιδήποτε, αυτό δείχνει υποταγή».

Αν αληθεύει η καταγγελία, κάποιοι πρέπει να κρυφτούν και να μην ξαναφανούν ποτέ πια! Κι αν γλιτώσουν από την οργή του πιστού λαού, να δούμε πως θα γλιτώσουν από την οργή του Θεού!

Exit mobile version