Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ασχολούνται ακόμη με την Χρυσή Αυγή, αλλά στα κρυφά…

Ασχολούνται ακόμη με την Χρυσή Αυγή, αλλά στα κρυφά…

Συνεχείς οι δημοσιεύσεις δημοσκοπήσεων στον τύπο και η Χρυσή Αυγή εξαφανισμένη με άνωθεν εντολή από τον Μάιο του 2020 όταν άρχισε το plan B της ΜΝΗΜΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ και της απαγορεύσεως κάθε αναφοράς στο Κίνημά μας.

Παρ’ όλα αυτά, στα ερωτηματολόγιά τους οι εταιρείες πολιτικών ερευνών ή άλλως εταιρείες πολιτικών κομπινών και “κονόμας”, δεν παραλείπουν να ερωτούν για την Χρυσή Αυγή, η οποία Χρυσή Αυγή δεν γνωρίζουν τι θα κάνει και έτσι βρίσκονται σε μία στάση αναμονής προσπαθώντας να κατευθύνουν τα πράγματα σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών, δηλαδή αυτών που τους πληρώνουν. Προσπαθούν να καλύψουν όπως-όπως τα πράγματα με υποκατάστατα και υπόθετα, αλλά όλα αυτά στις εκλογές θα φανερωθούν. Πολύ που τους ένοιαξε, πρώτη φορά θα γίνουνε ρεζίλι; Ξεχάσατε το δημοψήφισμα, που έλεγαν ότι θα βγει το ΝΑΙ με 70% και πήρε μόνο 40%; 30% έξω πέσανε μόνο….

Όσο για την Χρυσή Αυγή μπορεί να αντικαθίσταται στους πίνακες, αλλά υπάρχει κανείς στην θέση της στην Βουλή σαν μοναδική εθνική αντιπολίτευση και πολύ περισσότερο στις πλατείες, στις γειτονιές όπου υποφέρουν οι Έλληνες από τους λαθρομετανάστες και που οι δρόμοι βρωμάνε και ζέχνουν από μπαχάρια της Ανατολής λες και βρίσκεσαι στην Βομβάη ή στο Δελχί; Κάποτε υπήρχε η Χρυσή Αυγή και δεν μπορούν να την αντικαταστήσουν με καμία στημένη δημοσκόπηση και όταν θα έλθει ο καιρός θα την δουν και πάλι όπως πρέπει και όταν πρέπει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version