Οι ημέρες τελειώνουν και απομένουν μόνο τρεις μέχρι την ημέρα των Ευρωεκλογών. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, ετέθη κατά την άποψή μας καθώς και πολλών Συνταγματολόγων εκτός εκλογών. Κάποια κόμματα σφραγίδες, κάποιοι γυρολόγοι των κομμάτων και κάποιοι καιροσκόποι έπεσαν επάνω στους Έλληνες Εθνικιστές σαν κοράκια προφασιζόμενοι ότι είναι οι διάδοχοι της Χρυσής Αυγής… Αυτό δεν ισχύει για πολλούς λόγους.
Πρώτον δεν έχουν καμία ιδεολογική σχέση με την Χρυσή Αυγή, η οποία ήταν ένα Κίνημα με δράση πολιτική με πορείες και συγκεντρώσεις σε δρόμους και πλατείες και πριν να γίνει κόμμα, που μπήκε στην βουλή, ήταν Κίνημα ζωντανό μέσα στον λαό και την κοινωνία. Δεύτερον είχε ξεκάθαρο πρόσωπο εθνικιστικό και δεν απολογείτο σε κανέναν από τους φιλελεύθερους και μπολσεβίκους εθνομηδενιστές, που εξουσιάζουν την χώρα, ούτε είχε υπόγειες σχέσεις μαζί τους.
Το βράδυ της 9ης Ιουνίου δεν αργεί και τότε θα θυμηθείτε τι υπήρξε η Χρυσή Αυγή, έχοντας σαν κυρίαρχο του παιχνιδιού τον Βελόπουλο του ΠΑΣΟΚ, του Καρατζαφέρη, του Σαμαρά και του Μνημονίου όπως όλα δείχνουν, κάποια κόμματα του 0,1% και βεβαίως και τον εργολάβο δημοσίων έργων φιλικά διακείμενο προς την Ν.Δ. για σαράντα ολόκληρα χρόνια, Εμφιετζόγλου, ο οποίος αντελήφθη ότι κάνει κακό στην Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία στα 86 του χρόνια!
Πολλοί λένε ότι η Χρυσή Αυγή έκανε λάθη. Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτε. Το πρόβλημά μας ήταν ότι ο λαός δυστυχώς έχει παραμείνει ραγιάς και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον επαναστατικό μας βηματισμό. Έρχονται ώρες δύσκολες όμως και θα μας θυμηθούν πολλοί.