Αγρότες της Πέλλας παρέδωσαν ψήφισμα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής με επιδοκιμασίες και χειροκροτήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Αγρότες της Πέλλας παρέδωσαν ψήφισμα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής με επιδοκιμασίες και χειροκροτήματα - ΒΙΝΤΕΟ

Κοπριά και αυγά στους βουλευτές Σύριζα – ΝΔ. Επευφημίες και χειροκροτήματα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Το Σάββατο ξεκίνησε το κομβόι των παραγωγών και αγροτών της Πέλλας για να παραδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στους βουλευτές του νομού. Περίπου 200 αγροτικά αυτοκίνητα ξεκίνησαν από τον κόμβο Μαυροβουνίου στη Σκύδρα για να κατευθυνθούν στη συνέχεια στο γραφείο των βουλευτών Γιάννη Σηφάκη και Θεοδώρας Τζάκρη, στη συνέχεια στο γραφείο του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, από τη ΝΔ, Γιώργου Καρασμάνη και στο τέλος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Σαχινίδη, στην Κρύα Βρύση.

Η διαδικασία παράδοσης του ψηφίσματος στους βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου έγινε με «εντυπωσιακό» τρόπο ενώ στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Γιάννη Σαχινίδη με χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες.

Ο πρόεδρος των μπλόκων των Γιαννιτσών έδωσε τα δυο ψηφίσματα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κι εκείνος με την σειρά του δεσμεύθηκε πως θα είναι μαζί τους στην πρώτη γραμμή των μπλόκων!

Ακολουθεί το βίντεο 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agrotes-ths-pellas-paredwsan-pshfisma-ston-bouleuth-ths-chrushs-aughs-me-ep#ixzz3zWuPlyIT

Comments Off on Αγρότες της Πέλλας παρέδωσαν ψήφισμα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής με επιδοκιμασίες και χειροκροτήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.