Η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας: Και ο “προλετάριος” Κουτσούμπας με Rolex!

Η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας: Και ο “προλετάριος” Κουτσούμπας με Rolex!

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι φραγκοφονιάδες του Περισσού να πετάνε στο δρόμο εργαζόμενους των κομματικών τους επιχειρήσεων -και χωρίς αποζημίωση- αλλά με τον εαυτούλη τους δεν είναι καθόλου τσιγκούνηδες. Όπως, λοιπόν, φαίνεται στις φωτογραφίες –που είναι αδιάψευστοι μάρτυρες- ο μπροστάρης του αγώνα των… προλεταρίων για να σπάσουν τις… αλυσίδες τους, φοράει ένας… σοσιαλιστικότατο Rolex.  

Πόσο κοστίζει ένα Rolex; Προ διετίας περίπου, σε μια συζήτηση στη βουλή, ο συναγωνιστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής υπέδειξε το ρολόι του φωνακλά (πάντα υπέρ των περικοπών για μισθωτούς και συνταξιούχους…) «Μπουμπούκου», υποστηρίζοντας ότι κοστίζει 7.000 ευρώ. Ο «Μπουμπούκος», αφού αρχικά έκρυβε το ρολόι κάτω από το μανίκι του, στη συνέχεια… ξεθάρρεψε –γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, λεφτά υπάρχουν!- και αμφισβήτησε το ποσόν που είπε ο συναγωνιστής, υποστηρίζοντας ότι αυτός το αγόρασε… μόνο 4.000 ευρώ κι όχι 7.000.

Εσύ προλετάριε Κουτσούμπα πόσο τ’ αγόρασες;

koutsoubas_rolex

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-krufh-gohteia-ths-mpourzouazias-kai-o-proletarios-koutsoumpas-me-rolex#ixzz3m7guH836

Comments Off on Η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας: Και ο “προλετάριος” Κουτσούμπας με Rolex!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.