Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Αντώνης Σαμαράς ως άλλος Τσαουσέσκου

(Ιστορίες από το Ανατολικό Μπλόκ Νο2 – Μια συμβολή στην ανάδειξη του κομμουνιστικού χαρακτήρα της Νέας Δημοκρατίας)

Τον Νικολάε Τσαουσέσκου, τον αιμοσταγή κομμουνιστή δικτάτορα της Ρουμανίας, οι παλαιότεροι σίγουρα τον θυμούνται καλά. Οι νεότεροι ίσως να μην γνωρίζουν και πολλά για αυτόν.

Το 1982, με διάγγελμα του προς τον ρουμανικό λαό, ανακοίνωσε ότι μέχρι το 1990 η Ρουμανία θα πρέπει να έχει αποπληρώσει όλο το υπέρογκο εξωτερικό χρέος της.

Για να το πετύχει, ήπιε το αίμα των Ρουμάνων.

Περισσότερα από το 75% της ετήσιας παραγωγής τροφίμων πωλούνταν στο εξωτερικό.

Η παροχή ενέργειας γινόταν με το δελτίο ώστε να πωλείται το υπόλοιπο στην Ιταλία και την τότε Δυτική Γερμανία, παρότι η Ρουμανία είναι πετρελαιοπαραγωγός χώρα.

Στους Ρουμάνους επιτρεπόταν η χρήση μιας λάμπας 40 βατ ανα δωμάτιο και ηλεκτρική θέρμανση μονάχα δυο ώρες την ημέρα.

Πολλοί ηλικιωμένοι πέθαιναν τον χειμώνα μέσα στα σπίτια τους από υποθερμία.

Πολλοί νέοι άνθρωποι βρίσκονταν τα πρωινά νεκροί στα σπίτια τους. Γιατί;

Γιατί άφηναν τις κουζίνες που λειτουργούσαν με κεντρική παροχή γκαζιού, ανοικτές για να ζεσταθούν την νύχτα.

Όμως η παροχή διακόπτονταν (πράγμα εξαιρετικά συνηθισμένο) και όταν αποκαθίστατο, οι ανθρώποι πέθαιναν από ασφυξία στον ύπνο τους.

Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

Σας θυμίζουν τους νεκρούς της Ελλάδος από σόμπες ηλεκτρικού και υγραερίου («με εντολή Σαμαρά» αφού αυτός ανέβασε τον φόρο στο πετρέλαιο);

Σας θυμίζει μήπως η κομμουνιστική Ρουμανία του 1984 την ευρώ-κομμουνιστικη Ελλάδα του 2014;

Διακρίνετε ομοιότητες μεταξύ ημών και των Ρουμάνων στα βάσανα που περνάμε για να αποπληρώσουμε ένα χρέος που δεν αποπληρώνεται;

Το 1986 ο Τσαουσέσκου ανακοίνωσε την έναρξη ενός προγράμματος ανάπτυξης εκτροφείων αλόγων ώστε να αντικατασταθούν τα οχήματα που καταναλώνουν με αδηφαγία βενζίνη.

Προκειμένου δε, να μεγιστοποιηθεί η παραγωγικότητα σε όλους τους τομείς επέβαλλε ένα σύστημα εκ περιτροπής εργασίας, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να δουλεύουν ακόμα και Κυριακές και αργίες.

Μήπως κάθε φορά που πληρώνετε την βενζίνη 1,70 ευρώ το λίτρο στην ΕυρωΣοβιετική Ένωση, φοβόσαστε ότι κάποια ημέρα δεν θα μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε βενζίνη και θα αναγκαστείτε να αγοράσετε άλογο ή μουλάρι για να μετακινείστε;

Μήπως η υποχρεωτική εργασία και τις Κυριακές που ήδη ήρθε για τα εμπορικά καταστήματα (και θα έρθει και σε άλλους κλάδους) σας θυμίζει τα παραπάνω;

Παρένθεση: Πάντως, μην φοβάστε. Οι (περιούσιοι…) επικυρίαρχοι της Ελλάδος δεν θα μας βάλουν ποτέ να δουλέψουμε Σαββάτο για λόγους που σχετίζονται με το θρήσκευμα τους.

Κλείνει η παρένθεση.

Το μεγαλύτερο ποσοστό εκτρώσεων τότε στην Ευρώπη ανήκε στην Ρουμανία.

Το μεγαλύτερο ποσοστό εκτρώσεων σήμερα στην Ευρώπη ανήκει στην Ελλάδα.

Στις 12 Απριλίου του 1989, ο δικτάτορας ανακοίνωσε πως η Ρουμανία είχε αποπληρώσει ολόκληρο το εξωτερικό χρέος της επτά μήνες νωρίτερα από το πρόγραμμα.

Οι Ρουμάνοι νόμισαν ότι επιτέλους θα άλλαζε η κατάσταση.

Όχι όμως, ο Τσαουσέσκου είχε άλλη γνώμη.

Οι μαζικές εξαγωγές, οι περιορισμοί στην κατανάλωση ενέργειας, η διανομή τροφίμων με το δελτίο θα συνεχιζόταν, ώστε «να παραμείνει η Ρουμανία ανεξάρτητη».

Δηλαδή όπως θα μας έλεγαν σήμερα οι παρατρεχάμενοι του Τσαουσέσκου της Ελλάδος Αντώνη Σαμαρά «εθνική προσπάθεια για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ».

Φυσικά, το καθεστώς και οι παρατρεχάμενοι του δεν πείνασαν ποτέ.

Απεναντίας, ζούσαν στην χλιδή, απολαμβάνοντας αγαθά που δεν έφταναν ποτέ στον κοινό λαό, ζώντας σε πολυτελείς βίλες και οδηγώντας πανάκριβα κρατικά αυτοκίνητα.

Ομοίως και στην Ελλάδα, το καθεστώς και οι παρατρεχάμενοι του συνεχίζουν να περνούν ζωή και κότα, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα από το 2008.

Πολλοί απλοί Έλληνες μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να προμηθευθούν τα βασικά (γάλα ή ψωμί), να είναι άνεργοι από το 2010 ή να τους κόβουν το ρεύμα και την θέρμανση, αλλά αυτό φυσικά δεν θα συμβεί ποτέ σε κάποιον πραιτοριανό του αμαρτωλού καθεστώτος της Ελλάδος.

Ποτέ δεν θα δούμε βουλευτή, υπουργό, κομματικό στέλεχος, εθνικούς εργολάβους και δημοσιογράφους – παπαγαλάκια, να τους κόβουν το ρεύμα ή να μην έχουν να πάρουν γάλα.

Οι παρατρεχάμενοι του κομμουνιστικού καθεστώτος της Ελλάδος πάντα θα οδηγούν τα πανάκριβα αυτοκίνητα τους (κρατικά ή ιδιωτικά, αδιάφορο, αφού έτσι κι αλλιώς εμείς τα έχουμε πληρώσει) και πάντα θα διαμένουν στις πολυτελείς βίλες τους.

Το τέλος του Τσαουσέσκου ήταν οικτρό.

Στις 21 Δεκεμβρίου του 1989 κι ενώ τα κομμουνιστικά καθεστώτα καταρρέαν σε όλη την Ευρώπη, το Κ.Κ. Ρουμανίας οργάνωσε γιγαντιαίο συλλαλητήριο στο Βουκουρέστι για να αποθεωθεί ο δικτάτορας.

Λίγα λεπτά αφότου ανέβηκε στο βήμα και άρχισε να εκφωνεί τις γνωστές ανοησίες που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα, το πλήθος άρχισε να τον αποδοκιμάζει άγρια για πρώτη φορά στην ζωή του.

Ο Τσαουσέσκου τα έχασε και έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Πάγωσε.

Η γυναίκα του Έλενα του είπε από πίσω «Μίλησε τους. Πρόσφερε τους κάτι.», κι αυτός έσπευσε πανικόβλητος να ανακοινώσει αύξηση 2.000 λέι στις συντάξεις και στα οικογενειακά επιδόματα.

Το πλήθος όμως συνέχιζε να αποδοκιμάζει αγριότερα.

Η ζωντανή ραδιοτηλεοπτική μετάδοση διακόπηκε και ο δικτάτορας φυγαδεύτηκε από το κτίριο.

Τέσσερις ημέρες μετά, ανήμερα των Χριστουγέννων του 1989, ο Τσαουσέσκου εκτελέστηκε από τον Ρουμανικό Στρατό που επαναστάτησε κι αυτός μαζί με τον λαό εναντίον του.

Εν έτει 2014, μπορείτε να σκεφτείτε κάποιον που βγαίνει συνεχώς στην τηλεόραση κάνοντας διαγγέλματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και μιλώντας για πρωτογενή πλεονάσματα και ανάπτυξη;

Σας έρχεται στο νου κάποιος που τον βρίζει όλη η κοινωνία η οποία βράζει από την φτώχεια και την ανεργία κι αυτός υπόσχεται ψευδώς τα πάντα;

Μπορείτε να σκεφτείτε κάποιον που πάνω στον πανικό του για την ήττα στις επικείμενες εκλογές τάζει αυξήσεις συντάξεων και επιδομάτων και διανέμει ένα πλεόνασμα που δεν υπάρχει;

Οι ομοιότητες και οι αναλογίες του κομμουνιστικού καθεστώτος της Ελλάδος και του αρχηγού του με τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ είναι για άλλη μια φορά εκπληκτικές.

Όχι, ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα έχει το τέλος του Νικολάε Τσαουσέσκου.

Έχει πολύ ισχυρούς προστάτες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στην Μέση Ανατολή, προστάτες που ο Τσαουσέσκου δεν είχε.

Οι ίδιοι που προστατεύουν τον Γιώργο Παπανδρέου και του επιτρέπουν να κυκλοφορεί ελεύθερος, οι ίδιοι θα φυγαδεύσουν τον Αντώνη Σαμαρά την κρίσιμη στιγμή.

Μόνο που δεν θα μπορέσει να ξαναπατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ποτέ.

Γιατί στην Ελλάδα θα υπάρχει ισχυρή Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής η οποία θα είναι αποφασισμένη να στείλει στην δικαιοσύνη όλους τους προδότες, τους απατεώνες και τους κλέφτες που διέλυσαν την πατρίδα.

Θ.Η.

Δείτε γιατί συγκαλύπτουν την «λίστα Λαγκάντ» – Καταδικάστηκαν εφοριακοί για απάτες εκατομμυρίων

Δια της παρούσης θα ήθελα να αναφερθώ σε συνέντευξη που παραχώρησε ο «πολύς» αρχισιωνιστής Ντέιβιντ Χάρρις στην εφημερίδα των Ιών (των συντακτών…), για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και το κόμμα Σβομπόντα, το οποίο από πολλούς χαρακτηρίζεται «νεοναζιστικό»:

Ερώτηση: «Ποια είναι η άποψη σας για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και πως σχολιάζετε τη συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση νεοναζιστών της Ουκρανικής Ακροδεξιάς;».

Απάντηση: «Καταρχάς είμαστε υπέρ της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας. Έχουμε την ίδια άποψη με την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ. Δυστυχώς για εμάς υπάρχουν σ’ αυτήν την περίπτωση ορισμένοι ιστορικοί παράγοντες. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν θέλω να συγκρίνω τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία με τη Γερμανία και το πώς έβλεπε η τελευταία τη Σουδητία. Οι Γερμανοί ισχυρίζονταν ότι οι γερμανόφωνοι δεν προστατεύονταν επαρκώς από την Τσεχοσλοβακία και ως εκ τούτου ήταν καθήκον της Γερμανίας να αναλάβει την προστασία τους. Άρα σήμερα πρέπει να υπερασπιστούμε την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και να πούμε ότι εντός αυτής της επικράτειας πρέπει να τυγχάνουν προστασίας όλοι. Είτε Ρώσοι, είτε Ουκρανοί είτε μειονοτικοί πληθυσμοί. Και τελικά, εάν ο Πούτιν βρίσκει ένα δυτικό κόσμο που είναι αδύναμος, διστακτικός και διασπασμένος, δεν είμαι βέβαιος για τη συνέχεια. Και θα θυμίσω πως λίγοι γνωρίζουν ονόματα όπως της Υπερδνειστερίας ή της Αμπχαζίας και της Οσετίας. Οι δύο τελευταίες περιοχές της Γεωργίας δεν της ανήκουν πλέον και η αυτονομία τους έχει αναγνωριστεί μόνο από τη Μόσχα και τη Νικαράγουα. Τώρα μιλάμε για την Κριμαία, το Χάρκοβο ή την Οδησσό. Ποια θα είναι η επόμενη, καθώς η Ρωσία λέει: «Ποιος άλλος ρωσόφωνος πληθυσμός θέλει προστασία;». Αυτό είναι επικίνδυνο».

Παρατήρηση 1η: Όπως βλέπουμε, ο –λαλίστατος για τα άλλα- αρχισιωνιστής, κάνει το κορόιδο και δεν απαντάει καθόλου στην ερώτηση περί των «νεοναζιστών». Γιατί άραγε;

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος επιμένει:

Ερώτηση: «Σας ρώτησα και για τους ναζιστές του Σβόμποντα».

Απάντηση: «Το Σβομπόντα είναι ένα πολιτικό κίνημα που το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά. Τα ρατσιστικά, αντισημιτικά και ξενοφοβικά κόμματα δεν είναι ένα τοπικό πρόβλημα. Ανησυχούμε πολύ για τα ακροδεξιά κινήματα στη σημερινή Ουκρανία. Είχαμε πολλές συζητήσεις περί αυτού. Είναι μείζον θέμα για εμάς. Όμως ταυτόχρονα υπάρχουν και άλλο κόμματα και κινήματα στη χώρα που απορρίπτουν τις αντισημιτικές και ξενοφοβικές διαστάσεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι κάθε αντισημιτικό περιστατικό προέρχεται από το Σβομπόντα. Επίσης, δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη στο Σβομπόντα. Όμως εδώ βρίσκουν κάποιοι άλλοι την ευκαιρία να χειραγωγήσουν και να υποκινήσουν τα πράγματα. Υπάρχουν και άλλα κόμματα και άλλες χώρες που μπορεί να υποκινούν. Και μαντέψτε ποιες μπορεί να είναι».

Παρατήρηση 2η: Ο Χάρρις προσέχει πολύ τα λόγια του όταν μιλάει για το Σβομπόντα. Μιλάει γενικώς περί ρατσιστικών, αντισημιτικών κ.τ.λ. κομμάτων, αλλά αποφεύγει να χαρακτηρίσει έτσι το Σβομπόντα. Στη συνέχεια, το απαλλάσσει από τα «αντισημιτικά περιστατικά» (ρίχνοντάς τα σε αγνώστους…), ενώ το πιο κορυφαίο είναι που λέει ότι «δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη στο Σβομπόντα». Εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς, ότι το κόμμα αυτό ελέγχεται πλήρως από τους σιωνιστές σε επίπεδο ηγεσίας, κι αφού ελέγχουν την ηγεσία του δεν τους ενδιαφέρει αν υπάρχουν και κάποιοι «αντισημίτες» στη βάση του. Άλλωστε, τέτοιοι υπάρχουν παντού. Το θέμα είναι να υπάρχουν στη βάση κι όχι στην κορυφή και να είναι ελεγχόμενοι…

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Γ.Α.

Οι μαϊμού δημοσκοπήσεις και η φουσκωμένη αδιευκρίνιστη ψήφος

Συναγωνιστές καλημέρα. Διάβασα μετά προσοχής το άρθρο της εφημερίδας “Παραπολιτικά” που αφορά την θέληση (και μόνο) των νοσηρών δημοσιογράφων να θέσουν εκτός νόμου την
Χρυσή Αυγή. Σαν άρθρο το κρίνω καλό για μεταφυσικές ιστορίες καθημερινής τρέλλας. Δυστυχώς το (πραγματικό) ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και ο νοών νοείτω. Εγώ προσωπικά μέχρι και με τα πόδια είμαι διατεθειμένος να έρθω στην Αθήνα (δημότης Καλλιθέας) από την Αλεξανδρούπολη, να ψηφίσω το μόνο Πατριωτικό κόμμα που είναι ικανό να ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.

Γ.Κ.
Σχης (ΠΒ) ε.α
Αλεξανδρούπολη

Η παρουσίαση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου στο Xagr.net – ΒΙΝΤΕΟ

Κι ενώ η Τρόϊκα προχωράει σε απαιτήσεις που μετατρέπουν τους ”τυχερούς” εργαζόμενους που θα βρουν ή έχουν κάποια απασχόληση, σε σκλάβους και η συγκυβέρνηση συναινεί στην υποδούλωση, απορίας άξιον είναι η αδράνεια των συνδικαλιστικών φορέων. Που είναι η ΓΣΕΕ; Οι Ομοσπονδίες Εργαζομένων που επιχορηγούνται, με χρήματα των εργαζομένων; Τα σωματεία που ελέγχονται από την αριστερά και το ΚΚΕ και είναι “υποτίθεται” υπερ. των εργαζομένων πάντα; Καμία αντίδραση, καμία ανακοίνωση. Ερωτούμε λοιπόν και ποιος ο ρόλος τους; Εργασιακά δικαιώματα καταργούνται, οι τυχόν εργαζόμενοι που θα βρίσκουν μερική και ολιγόμηνη απασχόληση θα ενοικιάζονται από Εταιρείες Απασχόλησης και θα πληρώνονται, όταν βρουν εργασία και αν υπάρχει διαθέσιμο κονδύλι, από τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Ενοικιαζόμενοι σκλάβοι σε νέου τύπου σοβιετοποίηση, υπό τον έλεγχο όμως των σιωνιστών. Οι απολύσεις απελευθερώνονται και αποζημιώσεις καταργούνται. Η απόλυτη
σκλαβιά και η απόλυτη προδοσία της κυβέρνησης, που άλλα έταξε πριν τις εκλογές και άλλα πράττει. Τόσο άσχημα είναι τα νέα δεδομένα  για τους εργαζόμενους που ακόμη και όσα είχαν
καταγγείλει στον ελληνικό λαό, μόνο οι χρυσαυγίτες βουλευτές μέσα στη βουλή, είναι- δυστυχώς- λίγα μπροστά σε όσα τελικά θέλουν να εφαρμόσουν, οι αρρωστημένοι, ανώμαλοι, μισάνθρωποι της σιωνιστικής Ευρώπης και του ΔΝΤ που στηρίζεται σε μια οικονομία, αυτή των Αμερικανών, που είναι υπό απόλυτη διάλυση, αφού είναι χρεοκοπημένη. Θέλουν την απόλυτη υποδούλωση και την θέλουν άμεσα και επιτακτικά. Τα έχουν όλα μελετήσει και προαποφασίσει σε σημείο που οι εντολοδόχοι λογιστές της τρόϊκας που προσκυνούν οι πολιτικοί μας,  δεν θέλουν ούτε από την βουλή να τα περάσουν. Θέλουν άμεση εφαρμογή, με νόμο σοβιετικού τύπου. Φυσικά από τα τσιράκια των τοκογλύφων δεν περιμέναμε τίποτα άλλο, αλλά οι συνδικαλιστές τι κάνουν; Οι πολιτικοί του αντισυνταγματικού τόξου μήπως συναινούν και όλα είναι συμφωνημένα μεταξύ τους γι αυτό και επισπεύδουν τις πολιτικές διώξεις κατά των μοναδικών Ελληνόψυχων βουλευτών; Δεν θέλουν να υπάρχει αντίλογος, ενημέρωση του ελληνικού λαού και ελπίδα γι αυτό και ενώθηκαν όλοι-οι υποτιθέμενοι πολιτικοί αντίπαλοι- εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Προφανώς και οι συνδικαλιστές, αφού
αφαίμαξαν τα ταμεία του κράτους και τις εισφορές των εργαζομένων, βόλεψαν εαυτόν οικογένειες και φίλους, συμμετέχουν στο ξεπούλημα των εργασιακών κεκτημένων, ως σύγχρονοι Εφιάλτες.  Ο ελληνικός λαός πλέον έχει αντιληφθεί τα παιχνίδια των νεοταξιτών και έχει γυρίσει την πλάτη του στα κοράκια του αντισυνταγματικού τόξου. Εκλογές έρχονται….. Ήρθε η ώρα να πάνε σπίτια τους οι προδότες και όσοι συμμετείχαν στο φαγοπότι να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Α.Γ.Α

Κι άλλοι αριστεροί που αντιλαμβάνονται την μεθόδευση της κυβέρνησης εναντίον της Χρυσής Αυγής

Προσωπική εμπειρία. Όσο ποιο φασιστική και χυδαία συμπεριφορά επιδεικνύει το πολιτικό
σύστημα, εκτός της προφανούς θανατικής εκτέλεσης της Δημοκρατίας, το χειρότερο και άμεσο αποτέλεσμα είναι ότι πολλά φασιστοειδή που κατέχουν αξιώματα έχουν αποθρασυνθεί και  εμφορούμενοι από το σύμπλεγμα κατωτερότητας που τους διακρίνει, καταχρώνται την όποια εξουσία έχουν εις βάρος πολιτών. Να πολεμήσουμε όλοι μαζί να εξαλείψουμε αυτά τα φαινόμενα, διότι ποτέ στην ιστορία του ο ΈΛΛΗΝΑΣ δεν είχε στην κουλτούρα του τέτοια κόμπλεξ.

Ι.Ε.

Ολόκληρη η παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας – ΒΙΝΤΕΟ

Καλημερίζω όλα τα παλικάρια τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες που δίνουν αυτό τον υπέρ πάντων αγώνα για την Ελλάδα. Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς για να αντιληφθώ ότι αυτή την χώρα δεν την κατοικούν μόνο λαμόγια και σάπιοι πολιτικοί.  Δεν κατοικούν μονάχα άβουλα και μισερά ανθρωπάκια που αυτοαποκαλούνται Έλληνες πολίτες. Υπάρχουν και πολίτες που αντιλαμβάνονται την δική σας πατριωτική στάση στα πολιτικά πράγματα και πάνε με το μέρος σας. Δηλώνουν ότι στις προσεχείς εκλογές θα σας ψηφίσουν. Δεν πέφτουν στην παγίδα των στημένων δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κομματίδια και “πρόσωπα” ως προοπτική αυτού του τόπου ενώ στην πραγματικότητα αυτά τα αποκόμματα είναι διάττοντες αστέρες . Ό,τι και να κάνει αυτό το άθλιο σύστημα να ξέρετε ότι έχετε τουλάχιστον την δική μου ψήφο. Μπορεί να είμαι ως άνθρωπος μια αμελητέα ποσότητα και οντότητα αλλά τη ζημιά απέναντι σ ‘αυτό το σιχαμερό και άθλιο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσής τους θα το πολεμήσω με την ψήφο μου.

Κ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-10-martiou-2014#ixzz2vYFZ0NFM

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.