Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ωραίο θέαμα να βλέπεις βουλευτές του συριζα με εκατομμύρια στις (ξένες) τράπεζες,με ομόλογα και με δεκάδες ακίνητα να χειροκροτούν την υποσχόμενη επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 750.Το πόσο καλή θεατρική παράσταση ήταν η χθεσινή ομιλία θα το καταλάβουμε από το ότι οι ίδιοι βουλευτές χειροκροτούσαν την εξαγγελία για φορολόγηση μεγάλου πλούτου.

Α.Μ.

Θεσσαλονίκη: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής – Φωτορεπορτάζ

Απορούν γιατί οι εφημερίδες έπεσαν σε κυκλοφορία και πωλήσεις, σε τέτοιο μεγάλο βαθμό. Τηλεόραση βλέπουν μόνο κάποιοι κολλημένοι και τα διάφοραsite που αναπαράγουν τα ψέματα της κυβέρνησης βλέπουν πτώση. Η εξήγηση είναι απλή. Ο πολίτης θέλει το γεγονός και όχι την κρίση του κάθε ψευτοειδικού. του οποίου η γνώμη εκπορεύεται από διάφορα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας.

Σ.Β ΡΟΔΟΣ

Οι Νατοϊκοί έκαναν πίσω μετά από παρέμβαση της Χρυσής Αυγής: Σφάλμα η προσφώνηση των Σκοπίων ως “Μακεδονία” – BINTEO

Το σοφό απόφθεγμα του λαού μας αναφέρει ότι: «Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται». Η Χρυσή Αυγή είναι σαν ένα καράβι που ταξιδεύει υπό αντίξοες συνθήκες, στη θάλασσα της πολιτικής σκηνής για να φθάσει στον προορισμό της, που είναι η διακυβέρνηση της χώρας. Τα κύματα του μίσους των αντιπάλων ντόπιων και ξένων τη χτυπούν αλύπητα, με διώξεις, δολοφονίες, συκοφαντίες, λοιδορίες, τεχνάσματα , για να σταματήσουν τη σταθερή πορεία της. Όμως εκείνη δε σταματά, πλέει με ταχύτητα «εμπρός πάντα εμπρός!», χάρη στην ψυχική δύναμη του Αρχηγού. Μια φοβερή τρικυμία ξεσπά και προσπαθεί ν΄ αναποδογυρίσει το καράβι της Χρυσής Αυγής: Προφυλακίσεις του αρχηγού, των βουλευτών, στελεχών, ακόμη και μερικών οπαδών απλά του κόμματος με ανυπόστατες κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης, οπλοστασίων, μαντριών κλπ. Πλέον η Χρυσή Αυγή έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του Ελληνικού λαού ως το μόνο κόμμα που έχει σηκώσει τη σημαία της Εθνικής Αντίστασης στη πατρίδα και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Ελληνικός λαός θα το εκτιμήσει και θα το αποδείξει στις επερχόμενες εκλογές όποτε αυτές γίνουν.

Ε.Π.

Νέα ομολογία Σαμαρά: Οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έγιναν για τα ψηφαλάκια – 5 ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Οι απανταχού έμμισθοι κονδυλοφόροι του προδοτικού αποκόμματος της ΝΔ, που κυβερνά με το 23% (και πολύ χαμηλότερο ποσοστό πλέον) την Ελλάδα, έχουν ξεπεράσει πλέον την σταλινοκομμουνιστική προπαγάνδα σε μέγεθος και αμετροέπεια.

Το κατάπτυστο άρθρο κάποιου “αριστερού ψάλτη” στην ιστοσελίδα των σαμαροβενιζελικών υπαλλήλων δεν συγκινεί ιδιαίτερα με τον τίτλο του, όσο με τα άκρως ψευδέστατα και αυτοαναιρούμενα “επιχειρήματα” που σκαρφίζεται ο εν λόγω υπαλληλίσκος της Νεοταξικής Παγκόσμιας Συμμορίας.

“Εγκαλεί” τα συνεταιράκια του στο “συνταγματικό τόξο” για τα “αίσχη” και τις “βρισιές” τους προς τους ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους του Κινήματός μας.

Θα υπενθυμίσω στον ΣΙΩΝΙΣΤΟΔΟΥΛΟ (ο χαρακτηρισμός συνάγεται αβίαστα από τα γραφόμενά του) υπαλληλάκο του Σαμαρά και των σιωνιστών αφεντικών, ότι οι “ασχημονίες” των παρακρατικών αναρχοσυμμοριών ΔΕΝ περιορίζονται σε “βρισιές” και “αντισυγκεντρώσεις”, αλλά “διατρανώνονται” με ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ, ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ και ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ εναντίον στελεχών του Κινήματός μας.

Μήπως μπορεί να μας “διαφωτίσει” το νεοφιλελεύθερο υπαλληλάκι του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ, σχετικά με το ΠΟΣΟΥΣ (επ’ αυτοφώρω συλληφθέντες) ΕΝΟΧΟΥΣ των ανωτέρω (ή αντιστοίχων) πράξεων, συνέλαβε και κατεδίκασε, ως όφειλε, η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη που έχει ενορχηστρώσει ο κομματικός του μηχανισμός;;;

Αφού ο κονδυλοφόρος του Σαμαρά αναφέρει ότι: “Μαθαίνοντας ότι όλα αυτά που εκπροσωπούν οι Χρυσαγίτες είναι βγαλμένα από τα χειρότερα ένστικτα του ανθρώπου. Δείχνοντας στους νέους τον πραγματικό δρόμο της αλήθειας, του αγώνα για καλύτερη ζωή όχι επί πτωμάτων.”, τότε μήπως μπορεί να μας εξηγήσει πως γίνεται να αποτελεί “χείριστο ένστικτο” η διανομή τροφίμων σε αναξιοπαθούντες συμπατριώτες, η εθελοντική αιμοδοσία, η εθελοντική εργασία, η εθελοντική συμμετοχή στην αντιμετώπιση πυρκαϊών κλπ, κλπ.

Όλα τα ανωτέρω φυσικά ΟΧΙ με σκανδαλώδεις δανειοδοτήσεις και κρατικές επιδοτήσεις (τη δική μας την αναστείλατε με τις γνωστές σας μεθόδους), όπως αυτές που ξεκοκαλίζουν οι κομματικοί σας μηχανισμοί σε εκδηλώσεις, ταξιδάκια και φαγοπότια.

Πως όμως το γιουσουφάκι του Σαμαρά έχει το ΘΡΑΣΟΣ να ομιλεί για “καλύτερη ζωή όχι επί πτωμάτων”, τη στιγμή που ΥΠΟΥΡΓΟΣ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ του αποκόμματός του παρίστανται ως ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, οι οποίοι ΕΚΛΕΨΑΝ από τον ελληνικό λαό εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Πως έχει το θράσος να ομιλεί περί “μίσους”, όταν η κυβερνητική ΣΥΜΜΟΡΙΑ, την οποία “επάξια” εκπροσωπεί, έχει φέρει με τις ξενόδουλες και έξωθεν επιβαλλόμενες “πολιτικές” της, σε σημείο απελπισίας, εξευτελισμού και ανέχειας, τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Το θράσος αυτό εκπορεύεται από το πραγματικό ΜΙΣΟΣ που εμέζουν αυτά τα καθ’ έξιν κομματόσκυλα, αυτό που αποτυπώνεται στη φράση του εν λόγω κονδυλοφόρου: “Ένα μάτσο ανόητοι είναι που έχουν κάψει μυαλά από τα αναβολικά. Ένα μάτσο ψευτοτσαμπουκάδες είναι που επίτηδες προκαλούν για να προβάλλονται αλλά που στο σπίτι τους κάθονται σούζα μπροστά στη γυναίκα τους”.

Όλο το μίσος, ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία ενός ανθρώπου συγχωνευμένα σε μία φράση…

Απ’ ότι καταλάβατε ένα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ένας υπάλληλος του “συνταγματικού τόξου”, χαρακτηρίζει έτσι συλλήβδην 536.409 Έλληνες, ΤΟ 10% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αντιλαμβάνεσθε λοιπόν τη “δημοκρατικότητα” της εν λόγω κομματικής συμμορίας, καθώς και τις αντιλήψεις της, τη στιγμή που μας υποχρεώνει, δια νόμου, να θεωρούμε πάσης φύσεως ανώμαλους και κίναιδους ως…”φυσιολογικούς”.

Ο άθλιος ρυπαρογράφος επίσης, αναφερόμενος στα περί “άκρων”, “βίας” και δολοφονιών κι ενώ ανέφερε κανονικά τα ονόματα Γρηγορόπουλου και Φύσσα, στους ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Γεώργιο Φουντούλη και Εμμανουήλ Καπελώνη αναφέρθηκε ως…”των Χρυσαυγιτών του Νέου Ηρακλείου”…λες κι αυτοί δεν ήταν άνθρωποι, το κομματικό μίσος της ΝΔ σε όλο του το “μεγαλείο”.

Τελειώνοντας οφείλω να αναφέρω το “καλύτερο” απόσπασμα του συγκεκριμένου παραληρήματος, αυτό που καταμαρτυρεί με τον πιό ξεκάθαρο τρόπο τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της ΧΟΥΝΤΑΣ του Σαμαρά, αλλά ταυτόχρονα “νουθετεί” τους μελλοντικούς συνεργούς του ΣΥΡΙΖΑ…

“Η άλλη λογική λέει ότι το φαινόμενο του φασισμού και της Χρυσής Αυγής το χτυπάς με πολιτικούς όρους, μέσα στην κοινωνία, με δράσεις και ενέργειες απόλυτα ειρηνικές…Κλείνοντας το στόμα στους Κασιδιάρηδες και τους Παναγιώταρους που βγάζουν κραυγές μίσους”.

Αυτή είναι η “συνταγματική” τακτική, οι “πολιτικοί όροι” βέβαια ονομάζονται Κλάπα, Δημητροπούλου, Κουτζαμάνη και Ντογιάκος, αλλά αυτά δεν έχουν καμία σημασία…

Θα κλείσω θυμίζοντας στο κομματόσκυλο της ΝΔ και ανεξαιρέτως όλα τα κομματόσκυλα που έχουν προδώσει και σκυλεύσει αυτό τον Τόπο τη φράση του Thomas Fuller… ”Η σκοτεινότερη ώρα είναι πριν την αυγή”.

Τώρα είναι η ώρα σας, η σκοτεινότερη, η ώρα των προδοτών…

Έπεται όμως η ΑΥΓΗ, η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού.

Αθανάσιος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-15-septembriou-2014#ixzz3DKeO4ERu

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.