Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Καλησπέρα. Εύχομαι ολόψυχα συγχαρητήρια για την τρομερή σας νίκη στις εκλογές, αν αναλογιστεί κανείς το βρώμικο πόλεμο που σας έκανε η χουντική κυβέρνηση που δυστυχώς έχουμε. Δίνετε μια μάχη μιας και είστε οι μόνοι Έλληνες που υπερασπίζετε τη πατρίδα μας την οποία ξεπουλάει συνέχεια ο Σαμαράς με το Βενιζέλο έχοντας καταδικάσει  το μεγαλύτερο  τμήμα του πληθυσμού στην φτώχια και την εξαθλίωση.  Όλοι οι ήρωες από τις  φυλακές πέρασαν , Κολοκοτρώνης και πολλοί άλλοι Πρέπει να είστε υπερήφανοι και να ξέρετε ότι ο κόσμος ξέρει πια να κρίνει και να ξεχωρίζει την αλήθεια από το ψέμα και την υποκρισία.

Ζ. Γ.       

Ρουκέτες Χρήστου Παππά από τον Κορυδαλλό για τον “Συναγωνιστή Άδωνι”

Ένα …τραγικό χρονογράφημα.

Όσο η Πολιτεία δεν αναγνωρίζει τις Σχολές Οδήγησης ως ένα σοβαρότατο Σχολείο (ίσως το δυσκολότερο…γιατί η ελλιπής εκμάθηση οδηγεί πάντα σε τραγωδίες), αλλά αντίθετα μας θεωρούν όλοι (και οι πολίτες), ως μέρος της διαδικασίας έκδοσης διπλωμάτων, τόσο, θα θρηνούμε θύματα από τα τροχαία, θα ταλαιπωρούμαστε από ατέρμονες δίκες στα δικαστήρια, θα ψάχνουμε ματαίως κρεβάτι στις εντατικές, θα καταστρέφουμε τις οικογένειές μας και θα κλείνουμε …τα σπίτια μας! Όμως, στις ώρες της χαράς και της ζήσης μας…της  καθημερινότητάς μας, της δουλειάς και της προκοπής, της κοινωνικής ή μη προσφοράς μας, της ενασχόλησής μας ή μη με τα κοινά, της νιότης και… των γηρατειών μας, της φιλοσοφημένης άποψης …περί τη ζωή και στην ανάπαυλα της σχόλης μας… όταν ομιλούμε περί οδήγησης, περί τροχαίων, περί …σπαραγμού, περί …μανάδων που άσπρισαν σε μια ώρα, περί των ατέλειωτων «οδικών» μνημείων (τα αμέτρητα εκκλησάκια δεξιά και αριστερά…για να τιμούν τους «πεσόντες» και να μας θυμίζουν  την… κρατική γύμνια μας), αντί να πάμε (κι ας έχουμε το σχετικό δίπλωμα), να επανεξασκηθούμε σε έναν σοβαρό και επαρκή Εκπαιδευτή Οδήγησης, τον οποίο θα επιλέξουμε για να μας μεταλαμπαδεύσει τις πάμπολλες εκείνες απαιτούμενες γνώσεις (ως και το μόνο θεσμικά κατοχυρωμένο πρόσωπο άρτιας και ασφαλούς διδαχής περί την οδήγηση), εμείς, αντιθέτως… καλούμε τους απανταχού «ειδικούς» για να μη  μας λένε το αυτονόητο: «πήγαινε κάνε και άλλα μαθήματα μέχρι να μάθεις να οδηγείς με ασφάλεια και με την απόλυτη νομιμότητα!», αλλά να ψάχνουν τις αιτίες – επιστημονικά – ακόμη και στο μεσογειακό ταπεραμέντο του Νεοέλληνα και να καλούν διάφορους να βρουν το αίτιο του κακού  Έλληνα οδηγού.

Με όλον τον σεβασμό
προς τα θύματα των τροχαίων
και των οικογενειών τους.

Π. Κ
Πρόεδρος Εκπαιδευτών Οδήγησης Δωδ/σου

Αποκάλυψη “Εμπρός: Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ΝΔ, Βορίδης και Γεωργιάδης – Από τον Παπαδόπουλο στον Παττακό

Φοβηθήκαμε μη χάσουμε μεροκάματα από τις απεργίες και χάσαμε τις δουλειές μας, Φοβηθήκαμε τους μετανάστες και γίνανε μετανάστες τα παιδιά μας, Φοβηθήκαμε μη και χρεοκοπήσουν οι τράπεζες κι αυτές μας παίρνουν τώρα τα σπίτια, Φοβηθήκαμε μη χάσουμε τις καταθέσεις μας και μείναμε ταπί, Φοβηθήκαμε μη χάσουμε τις επιδοτήσεις και μας παίρνουν τα χωράφια, Φοβηθήκαμε μη χάσουμε τις συντάξεις και δεν έχουμε να πάρουμε ούτε για τα φάρμακα μας,…  Φοβηθήκαμε το δελτίο στα καύσιμα και μείναμε χωρίς θέρμανση και παραδώσαμε πινακίδες, Φοβηθήκαμε τη φτώχεια και την εξαθλίωση και κόσμος τρέφεται από τα σκουπίδια. Ζήτω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!

Ε.Χ.

Καθεστώς λογοκρισίας στο ψευτορωμαίικο – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Είμαι κάτοικος Αλεξανδρούπολης. Νιώθω ντροπή  σαν Έλληνας που η Αθήνα μας έχει αφήσει στο έλεος των τούρκων  ρωσοπόντιων όχι Ελλήνων Ποντίων. Έχουνε πάρει δάνεια για σπίτια και οικόπεδα χωρίς να πληρώσουνε τίποτα. Στο  νοσοκομείο του πανεπιστημίου  έχουνε προσλάβει  , μουσουλμάνους και ρωσοπόντιους. Στον δήμο και στα ΚΑΠΗ του δήμου οι εργαζόμενοι όλοι είναι αλλοδαποί. Δεν υπάρχουν  δουλειές για Έλληνες πουθενά. Είμαι τόσο μα τόσο θυμωμένος που την ίδια ώρα βλέπω Έλληνες να πεινάνε να πηγαίνουν στα συσσίτια   της εκκλησίας και τέλος να πνίγομε που βλέπω παντού αλλοδαπούς σε δημόσιες θέσεις και  Έλληνες να ζητιανεύουνε ένα πιάτο φαγητό. Κάντε κάτι έχουμε πρόβλημα στη Θράκη και στην Αλεξανδρούπολη. Σε λίγο δεν θα υπάρχουν Έλληνες.   Κάντε κάτι δεν ξέρω δεν μπορούμε να βλέπουμε αλλοδαπούς διορισμένους χωρίς να τους ζητάνε τα δάνεια που πήραν για τα σπίτια τους πίσω και Έλληνες να πεινάνε. Κάνετε κάτι σας παρακαλούμε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Στ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-22-iouniou-2014#ixzz35Jfgwro5

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.