Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Στο έλεος των ληστοσυμμοριών

Το να ζεί κανείς σήμερα σ’αυτό χρεοκοπημένο κράτος, στην Ελλάδα των μνημονίων, στο κράτος της μίζας της Ζήμενς και των Χριστοφοράκων,στο κράτος των Τσοχατζόπουλων,των Τσουκάτων των Μαντέληδων, στο κράτος των Σαμαροβενιζέλων είναι μία μεγάλη ατυχία και ανυπόφορο βάσανο.

Το να είναι παράλληλα και ηλικιωμένος είναι διπλή ατυχία, βάσανο ατελείωτο αλλά πάνω απ’ολα,είναι το πλέον πολύπαθο θύμα της χώρας.

Η ατυχία τού να είναι κανείς ηλικιωμένος, συνίσταται στο γεγονός ότι λόγοι ηλικίας και αδυναμίας αντιδράσεως, τον καθιστά το ιδανικό θύμα ληστείας και μάλιστα, όχι απλά μιάς και μόνης, αλλά

ληστείας κατά συρροή και μάλιστα από διάφορους ληστές.

Ο πρώτος και μεγάλος ληστής του, είναι το προδοτικό αυτό κράτος για το οποίο εργάστηκε, το κράτος το οποίο τον φορολογούσε μιά ζωή όλόκληρη και που υποτίθεται,πως τώρα που ήρθαν τα γεράματα,η ανημπόρια και οι αρρώστιες, θα ήταν ο προστάτης του.

Αμ δέ!

Η πρώτη ληστεία του κράτους ληστή ήταν αυτή που του πήρε με το έτσι θέλω, τα δώρα των εορτών καθώς και το επίδομα αδείας. Έγινε απλά ξαφνικά ένα πρωί, στο όνομα της αποπληρωμής του δημόσιου χρέους, για το οποίο δεν είχε καμία ευθύνη,αλλά επειδή του είπαν ότι ” μαζί τα φάγαμε “, αυτός είπε: “λές;”

Κι’αφού δεν μίλησε στην πρώτη ληστεία,ήρθε και η δεύτερη και η Τρίτη και η τέταρτη και….τελειωμό δεν έχουν.

Του κούρεψαν όχι μόνο το εφάπαξ (αποκλειστικά δικά του χρήματα), αλλά την κύρια και την επικουρική σύνταξη, μία και δύο και τρεις φορές και σύμφωνα με τα όσα λέγονται και γράφονται, έρχεται και βαθύ κούρεμα με την “ψιλή ”

Και να ήταν μόνο αυτές οι ληστείες,καλά θα ήταν!

Του λήστεψαν και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Θέλει να πάει στον (συμβεβλημένο υποτίθεται) γιατρό του ΕΟΠΥΥ και όταν του τηλεφωνεί τον ακούει να τού λέει : “έχω συμπληρώσει, τηλεφώνησε ξανά τον άλλο μήνα”.

Αναγκάζεται να πληρώνει τον γιατρό, ακόμη και στην περίπτωση που θέλει να του γράψει μόνο τα φάρμακα του μήνα.

Αν πείς για την συμμετοχή στα φάρμακα ; Υποτίθεται ότι είναι 25% και στην πραγματικότητα ξεπερνάει πολλές φορές και το 50%!

Είναι τόσες πολλές οι αλχημείες και τα τερτίπια που έχουν επινοήσει στον υπολογισμό του ποσοστού συμμετοχής στο κάθε φάρμακο, που ούτε ο Φάρμακοιός δεν μπορεί να τού το εξηγήσει.

Θέλει να πάει σε ένα κρατικό νοσοκομείο για μιά απλή εξέταση ; Εκεί του γίνεται η κρατική ληστεία του 5ευρω.

Αν στη συνέχεια πάρει παραπεμπτικό για περαιτέρω εξέταση ακολουθεί άλλο 5ευρω.

Το κράτος ληστής έχει ακυρώσει στην ουσία ολόκληρη τη ζωή των ηλικιωμένων. Τους έχει αφαιρέσει σχεδόν την ιδιότητα του πολίτη της χώρας.

Είναι οι ξεχασμένοι και οι απόκληροι της σημερινής Ελληνικής κοινωνίας.

Λες και δεν εργάστηκαν,λες και δεν μόχθησαν,δεν φορολογήθηκαν,δεν πλήρωναν μία ζωή εισφορές!

Τους λήστεψαν και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων που ήταν υποχρεωτικά κατατεθειμένα στην Τράπεζα της Ελλάδος άτοκα!

Αυτό έγινε με το κόλπο της υποτιθέμενης επένδυσης με την αγορά ομολόγων του Δημοσίου,που στη συνέχεια κουρεύτηκαν, ή με το κόλπο της χορηγήσεως δανείων σε υποτιθέμενους επιχειρηματίες για υποτιθέμενες χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων, που τελικά κατέληξαν καταθέσεις στη Ελβετία.,

Και να ήταν μόνο οι ντόπιοι ληστές!

Έχει να αντιμετωπίσει και τους “εισαγόμενους”. Εισβάλλουν από τα αφύλακτα σύνορα σε ένα ουσιαστικά ξέφραγο αμπέλι.

Εδώ ληστεύεται ότι απομένει από το κράτος ληστή αλλά…και…

εδω πλέον μιλάμε για βιασμούς για βασανιστήρια και για άγριες δολοφονίες, χωρίς κανένα έλεος!

Εδώ η ζωή δεν έχει καμία αξία.

Ορδές λαθραίων μπαίνουν σε καθημερινή βάση ανεξέλεγκτοι στη χώρα και πέφτουν πάνω στους ανύμπορους, σαν πεινασμένες ύαινες.

Και εκεί που κάθεται ο ταλαίπωρος Έλληνας στο φτωχικό του και βράζει στο ζουμί του, δέχεται τη βίαιη εισβολή του λάθρο…ληστή

Εισβάλει από όπου βρει πρόσφορο έδαφος.

Παράθυρο, πόρτα, φωταγωγούς.

Γυαλίζει το μάτι του!

Κρατάει μαχαίρι, κρατάει κουμπούρι ακόμη και καλάσνικωφ.

Κρατάει πυρωμένο σίδερο και απειλεί να “σιδερώσει” τις βαθιές ρυτίδες των γηρατειών του παππού και της γιαγιάς.

Δεν τα χρειάζεται τα όπλα. Αρκεί να σφίξει τα χέρια του γύρω από το λαιμό του ανήμπορου θύματος. Αυτό συνήθως κάνουν.

“Τα λεφτά σου γέρο γιατί πεθαίνεις”

” δεν έχω γιέ μου”.

” Σου λέω πεθαίνεις, ακούς;”

” Αλήθεια σου λέω γιέ μου, ορκίζομαι, ότι είχα μου τα πήραν άλλοι”

“Πρώτα απ’όλους, το κράτος”!

Οι περισσότεροι πεθαίνουν από στραγγαλισμό, ή από απόφραξη των αεροφόρων οδών.

Είναι χιλιάδες! Φεύγουν και δεν τους μελετάει σχεδόν κανείς!

Πάνε ” αδιάβαστοι ” από το κράτος και τις στατιστικές του και δεν αναφέρονται ούτε στα “ψιλά” εφημερίδων, ούτε και στα δελτία ειδήσεων των καναλιών,για να μην εξεγερθεί το δημόσιο αίσθημα.

Ευκολότερα ακούει κανείς είδηση για τροχαίο ατύχημα στην Αμερική παρά για δολοφονία ηλικιωμένου στην Ελλάδα!

Το παρόν σημείωμα απευθυνόμενο σε όλους τους ηλικιωμένους συμπατριώτες μας, τους λέμε το εξής απλό : σας έχουν κάνει τη ζωή ΜΑΥΡΗ.

Η μόνη δυνατότητα που έχετε, είναι να τους ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ, στις εκλογές που έρχονται.

Νικόλαος Η. Σκαντζός
Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως

Μεγαλοπρεπής γκάφα πασόκου βουλευτή εκθέτει τον Βενιζέλο και τη Χούντα – ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει πως για να βγαίνουν όλοι αυτοί από το πρωί κ να λένε πως αν ψηφίσει η Χρυσή Αυγή πρόεδρο θα ψηφίσουν όλοι παρών, το κάνουν πολύ απλά για να σας κάνουν από αντίδραση να ψηφίσετε τον προεδράκο που θέλουν. Βλέπετε είναι η 3η φορά και φαρμακερή και καίγονται. Σου λέει πως θα τους κάνουμε να ψηφίσουν; Πολύ απλά θα τους πάμε κόντρα. Παλιό το κόλπο. Νομίζω είναι μια από τις λίγες φορές που το παιχνίδι είναι πάνω σας. Κυριολεκτικά. Το ξέρετε και εσείς το ξέρουν και αυτοί. Γι αυτό και όλη η φασαρία από το πρωί.

Α.Π.

Κουίζ για τα σενάρια των πολιτικών απατεώνων: Τώρα θυμήθηκαν ότι δεν θέλουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής;

Είσαι πολύ λάθος κύριε Μαρκογιαννάκη, όταν λες ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει χαρακτηρισθεί ως εγκληματική οργάνωση από τη Δικαιοσύνη, και υπηρέτησες και Εισαγγελέας. Για ποια Δικαιοσύνη μιλάς; Πέρασαν ακόμα από ποινική δίκη οι έγκλειστοι στον Κορυδαλλό Χρυσαυγήτες και δικάσθηκαν ως εγκληματική οργάνωση; Είναι ντροπή να λες τέτοια λόγια και είσαι και μεγάλος άνθρωπος. Ο Σαμαράς με όλους εσάς τους χαρακτήρισε ως εγκληματική οργάνωση και έκλεισε στη φυλακή βουλευτές εν ενεργεία με το έτσι θέλω. Αυτό εσείς το λέτε Δημοκρατία, γιατί εγώ και όλος ο Ελληνικός λαός το λέμε ΔΙΚΤΑΤΩΡΙΑ. Ήθελα να ξέρω αν, αθωωθούν αυτοί οι φυλακισμένοι βουλευτές, που θα πάτε να κρυφτείτε όλοι εσείς στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ. ΄Έχετε τη γνώμη ότι κλείνοντας στη φυλακή τους βουλευτές της Χ.Α., οι ψήφοι αυτοί θα έλθουν στη Ν.Δ; Πλανάσθε πλάνην οικτρά και στις 25 Γενάρη θα το διαπιστώσετε αυτό.

Κ.Π.

Δήλωση – Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην δήλωση του υποψηφίου προέδρου του μνημονίου Δήμα

Η Ελλάδα είναι ένα διεθνές αστείο σε πολλά μέτωπα και το λέω αυτό με βαριά καρδιά. Το σύνταγμα είναι ένα αστείο. Οι βουλευτές ψηφίζουν 3 φορές για να εκλέξουν ένα συμβολικό Πρόεδρο χωρίς αρμοδιότητες. Το 1952 άρθρο του ελληνικού Συντάγματος αναφέρει επίσης μεταξύ 200 έως 300 ότι πρέπει να είναι τα μέλη του Κοινοβουλίου, Για ποιο λόγο η Ελλάδα χρειάζεται 300 βουλευτές σε μια οικονομική κρίση. Η ΝΔ / ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν την Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται στην εξουσία (ΠΑΣΟΚ 2) Ένα κόμμα των αναρχικών, κομμουνιστών. Άθεοι που υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες και τα ανοιχτά σύνορα. Ένα κόμμα που δεν θέλει εθνικές παρελάσεις και θα ήθελαν το χωρισμό εκκλησίας και κράτους. Μόνο η Χρυσή Αυγή στέκεται μόνη της που θέλουν μια καλύτερη Ελλάδα μόνο για τους Έλληνες. Το 99% του πληθυσμού της Ιαπωνίας είναι Ιάπωνες, αλλά κανείς δεν λέει τίποτα ενάντια σε αυτό; Τουλάχιστον οι Ιάπωνες έχουν περηφάνια.

Γ Γ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-25-dekembriou-2014#ixzz3MsJc4mSO

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.