Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Αυτές τις μέρες σκεπτόμενος όλα αυτά που συνέβησαν μέσα στο έτος που τελείωσε θα ήθελα να σημειώσω τα εξής: Η ασυδοσία της κατοχικής συγκυβέρνησης του μνημονίου συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό. Oι αυτοκτονίες Ελλήνων συμπολιτών μας αυξήθηκαν για άλλον ένα χρόνο. Η ανεργία, η εγκληματικότητα, η φοροεπιδρομή στους “μικρούς” και η φοροδιαφυγή στους “μεγάλους” επίσης. Η αριστερά ανίκανη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς καμία ιδεολογική καθαρότητα και μόνο με οπορτουνισμό κινήθηκε στα πλαίσια αλίευσης εύκολων ψήφων. Οι μόνοι που μπόρεσαν να εκφράσουν την θέληση του Ελληνικού λαού ήταν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Εμένα προσωπικά αυτό το έτος με κερδίσατε αν και δεν σας έχω ψηφίσει ποτέ.

Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι στον πολιτικό στίβο αυτής της βασανισμένης χώρας που να κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους και να μπορούν να δώσουν ελπίδα στον λαό όπως κάνετε εσείς με τον αγώνα σας. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη για το νέο έτος και να συνεχίσετε έτσι δυναμικά γιατί ο λαός σας χρειάζεται!

Κ.Χ.

Γιάννης Λαγός: Ούτε βήμα πίσω!

Εύχομαι στον Αρχηγό και τους λοιπούς προφυλακισμένους βουλευτές καλή λευτεριά. Οι κλέφτες και οι απατεώνες την χρονιά που πέρασε για άλλη μια φορά δεν δίστασαν να κάνουν τσιφλίκι τους την “δημοκρατία” και αφού την ξεφτίλισαν και εξαθλίωσαν τους Έλληνες, κατέλυσαν το Σύνταγμα φυλακίζοντας τους μόνους που είχαν το θάρρος να πουν την αλήθεια μέσα στην βουλή. Το καθεστώς πάντα χρησιμοποιούσε την τρομοκρατία για να φέρει εις πέρας τον σκοπό του “βλέπε – άκου – σώπα”. Αυτό κύριοι είναι το έγκλημά σας το πραγματικό. Μιλήσατε, φωνάξατε, καταγγείλατε. Ο ελληνικός λαός σας άκουσε, σας πίστεψε και σας ακολουθεί. Εσείς δεν έχετε να χάσετε τίποτα, εκείνοι θα τα χάσουν όλα.

Ζήτω ο Αρχηγός, Ζήτω η Νίκη!

Νίκος Ε.

Χρήστος Παππάς: Διωκόμεθα γιατί μιλήσαμε, ανθρώπινα, αληθινά κι ελληνικά!

Σαν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, σαν άνεργη με δεκαπέντε χρόνια ένσημα, σαν πολίτης αυτής της ένδοξης και ευλογημένης χώρας θέλω αυτές τις μέρες να στείλω την συμπαράστασή μου σε όλους εσάς που φοράτε τις μαύρες μπλούζες και πολεμάτε απέναντι στον γίγαντα της διαφθοράς με μοναδικό σας όπλο την αγάπη σας για την Πατρίδα. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” που μας δίνετε ελπίδα, που είστε “αθεόφοβοι” και δεν υπολογίζετε τους κινδύνους και τις αντιξοότητες, που υπάρχετε και όσο θα υπάρχετε θα υπάρχει και η Ελλάδα.

Θέλω ένα μέλλον για τα παιδιά μου και για να έχουν τα παιδιά αυτά ένα μέλλον θα πρέπει να έχουν πατρίδα. Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε… είστε το μόνο αληθινό κομμάτι της πολιτικής αυτή την στιγμή και έτσι θα παραμείνετε. Πολλές ευχές για όλους εσάς, για την ηγεσία σας που είναι άδικα φυλακισμένοι και για όλα αυτά τα παιδιά που είναι στον δρόμο για να μας προστατεύουν. Ζήτω η Ελλάδα!

Νίκη Π.

Η υποκριτική και επιλεκτική «ευαισθησία» του Κάρολου Παπούλια

Η σημερινή μου επιστολή δεν αφορά τις “ευχές” που ακούμε με το κιλό από τους πολιτικάντηδες. Η σημερινή μου επιστολή αφορά ευγνωμοσύνη για το πρόσωπο του Αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής. Μόνο όταν κάποιοι σαν εσάς πιστεύουν στην κοινότητα δρουν και κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους. Οι διανομές τροφίμων που πολλοί τις αποκαλούν “εκδηλώσεις μίσους” δεν λύνουν το πρόβλημα των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, αλλά είναι μια έμπρακτη προσφορά συμπαράστασης και ψυχολογικής υποστήριξης. Ο Έλληνας δεν έρχεται να πάρει τρόφιμα για να σωθεί αλλά για να ακούσει μια καλή κουβέντα, να νιώσει ότι κάποιοι τον νοιάζονται και ότι κάποιοι προσπαθούν για όλους και όχι για μια καρέκλα. Οι χρυσαυγίτες είστε το παράδειγμα και όποιος δεν σας γουστάρει να κοιτάξει να μάθει από εσάς και όχι να σας πολεμά. Δεν μπορείς να πολεμήσεις την Φύση…

Λυκούργος Γ.

Ένας χρόνος φεύγει – ένας χρόνος έρχεται! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-2-ianouariou-2014#ixzz2pC4yK8NP

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.