Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ξαφνικά σταμάτησαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα; Η ερώτηση είναι, φυσικά, ρητορική. Όχι, οι αυτοκτονίες (δολοφονίες της κυβέρνησης) των Ελλήνων πολιτών δεν έχουν σταματήσει. Όμως, όλως παραδόξως, έχει πέσει μία «κουρτίνα» και έχει σταματήσει η ενημέρωση, σε συγκεντρωτικά νούμερα γύρω από αυτό το θέμα. Έχουν οι δημοσιογράφοι σημαντικότερα θέματα να καλύψουν; Και τι σπουδαιότερο υπάρχει από την γενοκτονία που ζούμε και τους χιλιάδες συμπατριώτες που έχουμε χάσει ή και αυτούς που χάνουμε καθημερινά, αλλά κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται ούτε για τον θάνατό τους, ούτε και για τους λόγους που οδηγήθηκαν στην απόλυτη απελπισία και στην απόφαση να… εγκαταλείψουν; Δυστυχώς, η δημοσιογραφική αναλγησία των κυβερνο-παπαγάλων και των εκδοτών που διάγουν παράλληλο βίο με την κυβέρνηση της τρόικας και των μνημονίων, αποκρύπτει τα στοιχεία, επειδή είναι φρικιαστικά. Φαίνεται, πως τα μεγέθη είναι πλέον τόσο μεγάλα, που μόνο ως στατιστικά στοιχεία προσεγγίζονται και θα δημοσιοποιηθούν κάποια στιγμή μετά από μερικά χρόνια… Αυτές οι αυτοκτονίες είναι δολοφονίες, επειδή οι αυτόχειρες οδηγήθηκαν στην
απελπισία από τις κυβερνητικές αποφάσεις, από τα κυβερνητικά μέτρα, από την κυβερνητική επίθεση που μπορεί να σκοτώνει νόμιμα και οι ευθύνες να μεταβιβάζονται στο… θύμα!

Είναι ο θάνατος στατιστικό στοιχείο; Ίσως να είναι για τα πολιτικά αποβράσματα που πριν χρόνια ομολογούσαν πως είναι φυσιολογικό να αυξάνονται οι θάνατοι όπου πηγαίνει το ΔΝΤ. Όμως, επειδή όλοι μας γνωρίζουμε το πρόβλημα, καλό θα ήταν να ενημερώνουμε τα έγκυρα εναλλακτικά διαδικτυακά μέσα (και όχι τους εγκάθετους διαδικτυακούς πρόθυμους παπαγάλους που επαναλαμβάνουν πρόθυμα και αβίαστα την τροϊκανή προπαγάνδα), προκειμένου αυτή η τραγική -και καλά κρυμμένη από την κυβέρνηση- αλήθεια να γίνεται γνωστή σε όλους τους υπόλοιπους. Για να ξέρουμε τα πραγματικά χτυπήματα που δεχόμαστε. Για να ξέρουμε τις απώλειες αυτού του πολέμου που μας κήρυξε μία διεθνής συμμορία. Πρέπει να υπάρχει καταμέτρηση, για να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν στους… «υπεύθυνους».

Και δεν είναι μόνο οι αυτοκτονίες…  Το έγκλημα των κυβερνητικών ψυχοπαθών που υποδύονται πως κυβερνούν την χώρα, δεν σταματάει στην αποσιώπηση των αυτοκτονιών. Το έγκλημα συνεχίζεται και με άλλα πρόσωπα, όπως αυτό της κατακόρυφης αύξησης της εγκληματικότητας εκείνης που αφαιρεί ανθρώπινες ζωές Ελλήνων πολιτών με βίαιες εισόδους στα σπίτια τους.

Είναι όλοι εκείνοι οι θάνατοι που βαφτίζονται «κλοπές» στα αστυνομικά δελτία. Είναι όλοι εκείνοι οι θάνατοι μοναχικών ανθρώπων ή συμπατριωτών μας που βρέθηκαν κάποια στιγμή μόνοι τους σε ερημικό σημείο (ακόμη και μέσα στις πόλεις). Είναι όλοι εκείνοι που συναντήθηκαν με κάποιον «καημένο λαθρομετανάστη» που τους δολοφόνησε για να τους ληστέψει.

Ανίκανοι να κυβερνήσουν, ικανότατοι να… δολοφονήσουν Θάνατοι επί θανάτων, που καταλογίζονται ως ληστείες και όχι ως εγκλήματα… Θάνατοι επί θανάτων, αφού η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να επαναφέρει την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών, αλλά τους εγκαταλείπει στις ορέξεις των «καημένων λαθρομεταναστών».

Θάνατοι επί θανάτων, σε μία χώρα που έγινε χώρος, αλλά και ζούγκλα, όπου τα θηρία μπορούν να εξασφαλίζουν την «τροφή» τους μέσα από τους ανυπεράσπιστους γηγενείς
κατοίκους…

Α.Β.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ το δήθεν… “θύμα της Χρυσής Αυγής”

Αυτή η κυβέρνηση λέγαμε πως είναι κυβέρνηση υποταγής στα ξένα συμφέροντα, λέγαμε πως είναι κυβέρνηση οικονομικών δολοφόνων, λέγαμε πως είναι κυβέρνηση σύγχρονων δοσίλογων που για την δόση της εξουσίας και της εφήμερης (κυριολεκτικά) δόξας τους, παρέδωσαν μία χώρα σε έναν ζωντανό εφιάλτη.  Αυτή η κυβέρνηση φέρει τις ίδιες ευθύνες με όλες τις προηγούμενες και οι καθημερινοί θάνατοι συμπατριωτών μας είναι η απόδειξη της ενοχής της… “ποιό πλεόνασμα; εγώ έχω πλεόνασμα απελπισίας” τάδε έφη ο κυβερνητικός βουλευτής και διατελέσας για μία (1) ημέρα Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας στην προσπάθεια του να αμφισβητήσει το κυβερνητικό έργο. Για φανταστείτε φίλοι μου τα λέει αυτά ένας κυβερνητικός βουλευτής ο οποίος τσεπώνει 7000 ευρώ μηνιαίως πλέον αποζημιώσεις για επιτροπές, οδοιπορικά, κλπ., με 70% αφορολόγητο εισόδημα, που πρόλαβε και διόρισε την κόρη του υπάλληλο της Βουλής στην 1 ημέρα που διετέλεσε Πρόεδρος της Βουλής.
Βέβαια είναι γνωστός βερμπαλιστής ο Πολύδωρας αλλά τα λόγια του περιέχουν ψήγματα αληθείας. Γιατί να μην έχει κι αυτός πλεόνασμα απελπισίας; Τσέπωνε προ κρίσεως γύρω στις 12.000 ευρώ μηνιαίως που πέσανε στις 7.000, μειώθηκε η αποζημίωση στις επιτροπές πολύ, συν κάτι άλλες περικοπές τον έκαναν τον Πολύδωρα να φουσκώνει από απελπισία. Ασφαλώς δεν είναι ο μόνος. Όλοι τους λίγο πολύ έτσι σκέπτονται. Ολίγο τους ενδιαφέρει ο κοσμάκης πως τα φέρνει βόλτα χωρίς φαγητό, χωρίς ηλεκτρικό χωρίς δουλειά και με ένα αύριο σκοτεινό σαν τον τάφο. Είδατε να βάζει κάποιος από αυτούς τους βουλευτάδες το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει λίγο συμπολίτες μας που βρίσκονται σε απελπιστική ανάγκη; Είδατε τον Δενδια να επισκέπτεται κάποιο από τα θύματα των ληστειών, βιασμών κλπ εγκληματικών πράξεων που διαπράττονται καθημερινώς από τις ορδές των αποβρασμάτων που εισέβαλαν στην χώρα μας; Ουδείς εξ αυτών, αν και είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι της σημερινής κρίσης. Μόνη εξαίρεση η Χρυσή Αυγή που άνοιξε μια καινούργια σελίδα στις σχέσεις Κράτους και Ελλήνων πολιτών. Διανομές τροφίμων, παροχή υπηρεσιών υγείας, βοήθεια στους υπερήλικες κλπ Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος που κάνει η Χρυσή Αυγή δεν έχει γίνει ποτέ στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Ότι και να λένε οι αντίπαλοι, όσο κι αν συκοφαντούν ή υβρίζουν, είναι ο έλεγχος που αν γινότανε τα χρόνια που πέρασαν είναι σίγουρο ότι δεν θα είχαμε οδηγηθεί στην πλήρη χρεοκοπία των πάντων. Ο λαός το έχει καταλάβει και σιγά σιγά και οι πλέον διστακτικοί στρέφουν το απελπισμένο βλέμμα τους προς την Χρυσή Αυγή. Είναι σίγουρο ότι κάτι καινούργιο γεννήθηκε, κάτι που θα αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο την μοίρα της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Λ.Ν.

ΑΣΟΕΕ: Λαθρομετανάστες κυνήγησαν τα ΜΑΤ – Κατέρρευσε ο “Ξένιος Δίας”

Συνάντηση… γνωριμίας είχαν προχθές ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον αρχικουκουέ Κουτσούμπα.

Θα επικεντρώσω στις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου, που μου έκαναν μεγάλη εντύπωση: «Είναι μια ευχάριστη μέρα για ένα πρωτόγνωρο γεγονός, για την επίσκεψη του κυρίου ΓΓ του ΚΚΕ στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών…».

Πάλι καλά που δεν είπε ότι είναι «η ευτυχεστέρα ημέρα της ζωής του»! Μεγάλη ασέβεια έδειξε ο Αρχιεπίσκοπος στα χιλιάδες θύματα του σταλινοκομμουνισμού, των αρχιερέων, των ιερέων, των μοναχών και των απλών πιστών που αποσχηματίστηκαν, εδιώχθησαν, ταλαιπωρήθηκαν και εξοντώθηκαν μόνο και μόνο επειδή ήταν Ορθόδοξοι Χριστιανοί, από τα ινδάλματα του Κουτσούμπα. Ο οποίος, τα ίδια θα έκανε κι εδώ αν είχε την εξουσία. Με πρώτα θύματά του, αυτούς που κανακεύουν τον κομμουνισμό…

Γεώργιος

ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ: Πέθανε γιατί αρνήθηκαν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Όλοι οι Έλληνες που σέβονται την ιστορία τους και δεν προσκυνάνε τις Ρεπούσηδες και τους Τατσόπουλους, που επιθυμούν διακαώς να σβήσουν την Ελληνική Ιστορία και να μας «φορέσουν φέσι» την τούρκικη, πρέπει να βρεθούν την Κυριακή στον Μελιγαλά. Να μάθουν ποιος ήταν ο Μπελογιάννης, που εμφανίζεται από τους αριστερούς ως δήθεν φιλήσυχος. Να μάθουν ποια ήταν η Βελουχιώτη, που το έπαιζε και άντρας. Όλοι την Κυριακή για να τιμήσουμε αυτούς που πολέμησαν ενάντια στην κομμουνιστική μάστιγα και στα ανήλικα παιδιά που πέσαν θύματα του ερυθρού τέρατος, που επιβιώνει ακόμα και σήμερα στην Πατρίδα μας.

Κ.Γ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-14-septembriou-2013#.UjOgmsbIbSI#ixzz2eopCPbQO

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.