Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Γιώργος Φουντούλης – Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Τα έχουν κυριολεκτικά χαμένα εκεί στη ΝΔ με το κόμμα-απόκομμα Σαμαρά να έχει γίνει θλιβερό άθυρμα και άρμα του πανίσχυρου Εβραιοσιωνιστικού παράγοντα των Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες που πιθανόν κάποιοι θα αποπειραθούν να τις διαψεύσουν με φραστικά ατοπήματα του στυλ “στα εσωτερικά του κόμματος δεν ανακατεύεται κανένας”(μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία αφού πια είναι γνωστοί τοις πάσι και ήδη κυκλοφορεί μέσα στα γραφεία της Συγγρού, το μαντάτο), το λόμπι των Εβραίων του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Κομητεία των ΗΠΑ, έχουν ήδη ορίσει τους επόμενους εκπροσώπους τους στη Βουλή.

Από μεγάλη λίστα δεξιών υποψηφίων αλλά και υπαρχόντων ονομάτων και νυν βουλευτών της ΝΔ, έχει δοθεί “ραπόρτο” και κατ’επιταγήν και προς πλήρη συμμόρφωση με τις υποδείξεις, “ραβασάκι”:

Αυτούς θέλουμε. Είναι δικοί μας, της αρεσκείας μας και μας βοήθησαν. Κοιτάξτε να τους βγάλετε βουλευτές στις επόμενες εκλογές, φέρεται να έχει διατάξει τον Σαμαρά ο Σιωνιστικός παράγοντας.

Και βέβαια ο σύγχρονος Τσολάκογλου δεν έχει άλλη επιλογή παρά να πράξει τα δέοντα.

Η ΛΙΣΤΑ

Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες μέσα στη λίστα ανάδειξης βουλευτών στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, ευνοούμενων του Εβραϊκού παράγοντα, περιλαμβάνονται τα εξής ονόματα:

-Νίκος Δένδιας

-Βασίλης Κικίλιας(ευνοούμενος και των Αμερικανών)

-Σοφία Βούλτεψη

-Κυριάκος Μητσοτάκης

Κωστής Χατζηδάκης

-Βαγγέλης Μειμαράκης

-Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Επίσης σε εκλόγιμη επιλογή φιγουράρουν οι “σιγουράντζες”: Ντόρα Μπακογιάννη και Όλγα Κεφαλογιάννη.

Εάν θεωρηθεί ότι η ΝΔ θα εκλέξει γύρω στους 11-12 βουλευτές σε όλο το λεκανοπέδιο- αφού φαίνεται ότι εάν προχωρήσει άμεσα σε εκλογές θα φάει μεγάλο στραπάτσο- απομένουν 2 με 3 ονόματα για να κλείσει η λίστα.

Εν τω μεταξύ κατά τους υπολογισμούς κομματικών στελεχών, πάνω από 80 νυν βουλευτές της σημερινής Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, μένουν εκτός Βουλής αφού το κυβερνών κόμμα πιθανόν να απολέσει πάνω από 1.800.000 ψηφοφόρους.

Άρα και έδρες που αναμένεται να κυμανθούν κοντά στις 65-70 πανελλαδικά. Ονόματα όπως Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Τάνια Ιακωβίδου, Αργύρης Ντινόπουλος, Θανάσης Πλεύρης και κάποιοι ακόμα υποψήφιοι στην Αττική, πιθανολογείται από τους ίδιους αριθμολάγνους ότι θα χάσουν το χρυσό μεροκάματο των 8.000 ευρώ.

Παράλληλα η πίεση του Εβραϊκού παράγοντα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη στις εστίες της Ελληνικής Πληροφόρησης και στα γραφεία και στα γκουβέρνα των ΜΜΕ. Το ΚΙΣ προχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες σε μια κατάπτυστη-από πάσης πλευράς-ανακοίνωση στην οποία αποπειράται να δαιμονοποιήσει το συνταγματικό αγαθό της ενημέρωσης και να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση να προβεί σε λογοκρισία και να κάμψει με όποιον τρόπο όλες τις αντίθετες φωνές που υπάρχουν στην εκδοτική και δημοσιογραφική πιάτσα. Διαβάστε την ανακοίνωση. Δεν θα δυσκολευτείτε να αντιληφθείτε ότι είναι μια original Εβραϊκή ανακοίνωση ακραιφνών Σημιτιστών:

“Είναι γεγονός ότι ο πόλεμος στη Γάζα προκάλεσε πόνο και οδύνη για τo θάνατο πολλών αθώων ανθρώπων, που τις περισσότερες φορές χρησιμοποιήθηκαν ως ανθρώπινες ασπίδες από τις ομάδες τρομοκρατών της Χαμάς για να προκαλέσουν την καταδίκη του Ισραήλ από τη διεθνή κοινή γνώμη.

Όσο αυξανόταν ο αριθμός των θυμάτων τόσο πιο έντονη ήταν η επιχείρηση δαιμονοποίησης της ίδιας της ύπαρξης του Κράτους του Ισραήλ από πολλούς κονδυλοφόρους στη χώρα μας, οι οποίοι δεν διστάζουν να συγκρίνουν τη Γάζα με το Άουσβιτς και τους Ισραηλινούς με τους Ναζί. Επιλέγουν να ενοχοποιήσουν το Ισραήλ για έναν πόλεμο που η Χαμάς επέβαλλε και για ένα έγκλημα κατά του Παλαιστινιακού λαού που η ίδια  διαπράττει.

Ξεχνούν ωστόσο, ότι εάν το Ισραήλ δεν διέθετε τα μέσα προστασίας των δικών του πολιτών (καταφύγια, αντιπυραυλικά συστήματα Ισραηλινής κατασκευής κ.ά.), τότε θα υπήρχαν χιλιάδες θύματα από τις σχεδόν 4.000 ρουκέτες της Χαμάς εναντίον του άμαχου πληθυσμού.

Η Χαμάς λοιπόν, παραμένει γι’ αυτούς στο απυρόβλητο.

Όπως στο απυρόβλητο είναι και οι φανατικοί τζιχαντιστές που σκορπούν τον τρόμο και το θάνατο σε απλούς ανθρώπους (Μουσουλμάνους και Χριστιανούς) στο Ιράκ, στη Συρία, στο Σουδάν και αλλού. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο που αποκαλύπτει όμως, και το αντισημιτικό τους μένος.

Η κριτική στην πολιτική μιας κυβέρνησης μπορεί να είναι έντονα καταδικαστική. Η παραποίηση όμως, της ιστορικής αλήθειας, οι απαράδεκτες συγκρίσεις, και η λογική του ενός και μοναδικού ενόχου (του Κράτους του Ισραήλ), συνιστούν μεθοδευμένη επιχείρηση απονομιμοποίησης του δικαιώματος ύπαρξης του Εβραϊκού λαού στη γη του Ισραήλ, που οδηγεί στην απονομιμοποίηση του δικαιώματος ύπαρξης του Εβραίου ως ισότιμου μέλους της κοινωνίας στην οποία επέλεξε να ζει. Και αυτό συνιστά Αντισημιτισμό.

Μας προκαλεί ανησυχία το γεγονός ότι παρεισφρύουν πλέον και εκεί όπου δεν θα το περιμέναμε, ιστορικοφανή κείμενα, εμπνευσμένα από μια μακρά παράδοση ρατσιστικής προπαγάνδας,  καταφανέστατα αντισημιτικά.

Ο εκβιασμός που πλανάται, ότι δήθεν αποδίδουμε σε όλους τους διαφωνούντες με το Ισραήλ αντισημιτικά κίνητρα, δεν μπορεί να μας αποτρέπει από το να χαρακτηρίζουμε αντίστοιχα δημοσιεύματα ως χυδαίο αντισημιτισμό.

Ελπίζουμε ωστόσο, ότι οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες των δημοσιευμάτων αυτών είναι σε θέση να κάνουν τη διάκριση ανάμεσα στην πολιτική ανάλυση από τη μια και την αγοραία, χυδαία αντισημιτική προπαγάνδα από την άλλη.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, με ανακοίνωσή του στο παρελθόν (16/7/14), έχει εκφράσει τη λύπη των Ελλήνων Εβραίων για τον θάνατο κάθε αθώου ανθρώπου, Ισραηλινού ή Παλαιστινίου, και έχει ταχθεί υπέρ μιας πολιτικής λύσης που θα εγγυάται την ασφαλή διαβίωση των Ισραηλινών πολιτών στο Κράτος του Ισραήλ και τη δημιουργία ανεξάρτητου Αραβικού Παλαιστινιακού Κράτους δίπλα στο Ισραήλ”.

Ποιοι μιλούν για χυδαιότητα. Ουδέν παραπάνω σχόλιο στους αμνήμονες που σκότωσαν σαν σκυλί τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό. Και όχι μόνον…

Α.Α.

Πληθαίνουν οι φωνές που ομιλούν για σχηματισμό κυβέρνησης «εθνικής ενότητας» ψοφοδεξιάς με Σύριζα

Έχετε σκεφτεί πως μπορεί να μοιάζει εμφανισιακά ο τελευταίος οπαδός του ΠΑΣΟΚ; Δεδομένης της υψηλής “θνησιμότητας” των πασόκων στο ελλαδιστάν, αναρωτιέμαι με ποιόν ή με τί θα μοιάζει ο τελευταίος των Μοϊκανών ή διαφορετικά ο τελευταίος των τροϊκανών.

Σκιαγραφώντας το πορτραίτο του τελευταίου συνηδειτού ή ασυνήδειτου υποστηρικτή του κλεπτοκρατικού αυτού αποκόμματος, θα προσπαθήσω να δώσω κάποιες ιδέες στους αναγνώστες μου: Έχουμε λοιπόν τα εξής στοιχεία που πιστεύω πως ενσωματώνονται στον τελευταίο και περισσότερο φανατικό ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ:

-άνδρας ή γυναίκα ακόμα και το τρίτο φύλο, όλα επιτρέπονται.

-επαγγελματικά θα ανήκει στον δημόσιο τομέα ή στην καλύτερη περίπτωση στον τραπεζικό κλάδο, φυσικά σε διευθυντική θέση, μακριά από την σκληρή οικονομική πραγματικότητα των συμπολιτών του. Εναλλακτικά μπορεί να είναι συνταξιούχος της υψηλότερης βαθμίδος με αποδοχές πάνω από τα 1500 € μηνιαίως ακόμα και σήμερα.

-σωματικά πρέπει να είναι αγύμναστος και πλαδαρός, καθότι μακροχρόνια κηφήνας, οκνηρός ή βολεμένος στον συνδικαλισμό.

-ηλικιακά σας αφήνω να επιλέξετε αφού ενδέχεται να είναι από φοιτητής έως υπερήλιξ.

-εθνολογικά επιτρέπονται μόνο Έλληνες ιθαγενείς, αφού η ψήφος στους Πακιστανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες πασόκους, δεν έχει επιτραπεί ακόμα στο ελλαδιστάν.

-οι πολιτικάντηδες είναι εκτός ανταγωνισμού, αφού αυτοί θα προηγηθούν της εγκατάλειψης του πλοίου, όπως συνηθίζουν τα ποντίκια.

-μην παρασύρεστε από προσφιλή σας παραδείγματα ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 ή του 2012. Αυτοί ασφαλώς έχουν μεταπηδήσει κυρίως στο στρατόπεδο του Αλέξη Τσιπρανδρέου και είναι “εκτός ανταγωνισμού”.

Νίκος Β.               

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Καμία ψήφος εμπιστοσύνης στους υπαίτιους της εθνικής συμφοράς, καμία συνενοχή στα εγκλήματα των σκευωρών!

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα γνήσια λαϊκό. Όταν μιλάμε για λαό δεν μιλάμε σαν να απευθυνόμαστε σε κάποιο τρίτο πρόσωπο ή μία  άλλη ομάδα ατόμων. Μιλάμε για τον εαυτό μας. Όταν εξετάζουμε ένα πρόβλημα λαϊκό, ένα κοινωνικό ζήτημα, είναι γιατί εμείς οι ίδιοι ως ελληνικός λαός ζούμε και βιώνουμε στο πετσί μας τις συνέπειες και τις δυσκολίες. Η ταύτιση της Χρυσής Αυγής με τον απλό βιοπαλαιστή Έλληνα δεν είναι υποκριτική, φαρισαϊκή, με πρόθεση αποκόμισης πολιτικοοικονομικών κερδών και με προσποίηση κατανόησης. Πρακτικές στυλ κουμμουνιστικού κόμματος όπου άπαντα τα μεγαλοστελέχη είναι άεργοι, βαθύπλουτοι καπιταλιστές  και χρησιμοποιούν τον φιλολαϊκό  λόγο για να κοροϊδεύουν τον λαό, να του αρπάζουν την ψήφο, να τον αποπροσανατολίζουν και να τον εκμεταλλεύονται, είναι μακριά από εμάς.

Η Χρυσή Αυγή είναι κίνημα όλου του ελληνικού έθνους ,αλλά πρώτιστα των πλέον κατατρεγμένων, καταπιεσμένων και απλών λαϊκών στρωμάτων. Ένα πρόβλημα του Ελληνικού λαού θέλοντας και μη είναι και δικό μας πρόβλημα, των Χρυσαυγιτών, αφού στο ίδιο περιβάλλον ζούμε  και δίνουμε τον ίδιο αγώνα επιβίωσης . Πολεμάμε κάθε μέρα για ένα κομμάτι ψωμί.

Ένα πολύ σημαντικό και επιμελώς κρυμμένο ζήτημα που βιώνει ο λαός μας είναι η αδυσώπητη ψυχολογική βία που του ασκείται ταυτόχρονα με την οικονομική επιδρομή που υφίσταται κα την κρατική καταστολή. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες αυτοκτονιών συνανθρώπων μας που δεν άντεξαν ψυχολογικά τις υπαρκτές συνέπιες που είχαν επέλθει στις ζωές τους από την σφαγή του μνημονίου. Τα ποσοστά ψυχασθενειών αυξάνονται δραματικά. Όλο και περισσότεροι νέοι παρουσιάζουν συμπτώματα κατάθλιψης. Οικογένειες διαλύονται. Αναρίθμητα προσωπικά δράματα λαμβάνουν χώρα ελέω των προδοτών που πούλησαν την χώρα μας.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι  η μακροχρόνια ανεργία, η οικονομική ανέχεια, η παντελή έλλειψη των απολύτως αναγκαίων τσακίζει την ψυχολογία και την ψυχοσύνθεση των  πιο ελπιδοφόρων καρδίων του λαού μας, αυτών των νέων.

Ξαναλέμε ότι δεν εξετάζουμε το πρόβλημα σαν φωτισμένες υπεράνω διάνοιες. Είναι και δικό μας πρόβλημα. Το νιώθουμε , το ζούμε. Πονάμε και βασανιζόμαστε και μείς από αυτό.

Ο αγώνας μας, σαν κίνημα ιδεολογικό κα εθνικιστικό, που σ’ όλους τους τομείς μάχεται για κοινωνική δικαιοσύνη , δεν μπορεί να παραβλέψει και αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα. Απτήν άλλη η ψυχολογική επίδραση της οικονομικής δυσπραγίας, και για να μην μασάμε τα λόγια μας της φτώχειας και της πείνας που όλοι εμείς υποφέρουμε, πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και καίρια.

Η ύπουλη υποσυνείδητη ιδέα που, ιδιαίτερα μέσω των ΜΜΕ των πλουτοκρατών που καταδυναστεύουν την πατρίδα μας, που ενσπείρετε είναι η κοινωνική  στοχοποίηση των φτωχών. Ύπουλα και συγκαλυμμένα καλλιεργούν στις ψυχές συναισθήματα τύψεων και αλλότριων εμμονών ότι τάχα ο φτωχός φταίει για την φτώχεια του. Ότι ο φτωχός είναι ή κάποιος που στην καλύτερη ήταν άτυχος στην ζωή ή κάποιος που δεν πρόσεχε τι επιλογές έκανε. θέλουν να κάνουν τον λαό να μισεί τον εαυτό του τον ίδιο, να επιθυμεί μόνο να ξεφύγει απτούς άλλους , να κονομήσει αλλιώς θα πεθάνει στην κόλαση της ανέχειας. Να πιστεύει πως ο ίδιος είναι καταραμένος που γεννήθηκε φτωχός και με λιγότερα απτούς ευνοημένους της γης.

Στόχος ο απλός λαϊκός έλληνας αντί να μισεί τους δυνάστες του λαού, να μισεί τον αδελφό του που τραβάει τις ίδιες δυσκολίες. Αντί να πολεμήσει το σύστημα που γεννά την φτώχεια, την σαπίλα, την κλεψιά, το ψέμα, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, να τον σπρώξουν τον απλό έλληνα να πατάει επί  πτωμάτων, να πολεμήσει το αίμα του, τους απλούς συμπατριώτες του μπας και ξεφύγει αυτός απτήν φτώχεια.

Ψευδείς υποσχέσεις για να αλληλοτρώγονται οι Έλληνες μεταξύ τους και να  συνεχίσουν να βασιλεύουν οι Τύραννοι που ελληνική γλώσσα γνωρίζουν αλλά Ελλάδα στην καρδιά τους δεν έχουν.

Έτσι βλέπουμε τις διχόνοιες , τα συντεχνιακά μαχαιρώματα, τα αλληλοφαγώματα σε κάθε τομέα της ζωής του λαού μας και απτήν άλλη κατάθλιψη, φοβίες, ηττοπάθεια. Όλοι υποσυνείδητα καταριούνται που δεν γεννήθηκαν πλούσιοι. Πιστεύουν πως η φτώχεια είναι μία ασθένεια, μία τυχαία κατάρα και αυτό είναι οι άτυχοι που τους έτυχε ο κλήρος.

ΟΧΙ! Δεν είναι έτσι. Σαν  Έλληνες εθνικιστές οφείλουμε να φωνάζουμε την αλήθεια και να ξυπνήσουμε με την φωνή μας όσους έχουν υπνωτιστεί.  Η φτώχεια που υπάρχει δεν είναι μία ασθένεια που απλώς χτύπησε. Δεν είναι απλώς μία κρίση οικονομική ( αλήθεια πόσα μας κρύβουν πίσω από αυτήν την λέξη τα ΜΜΕ!) που θα περάσει.

Όλοι μας είμαστε θύματα μίας προσχεδιασμένης βάρβαρης συνωμοτικής επίθεσης. Η φτώχεια δεν έπεσε άπτον ουρανό. Τα διεθνή κοράκια με τους ντόπιους υποταχτικούς τους χτύπησαν δολοφονικά και πισώπλατα τον ελληνικό λαό.

Ναι λάθη έγιναν σε ατομικές περιπτώσεις. Ο καθένας μας έκανε λάθη στην ζωή του με πρώτο και κύριο η στήριξη που προσφέρονταν έργω και ψήφο στις εγκληματικές οργανώσεις της Νέας Πασοκοκρατίας. Δεν οφείλεται η εξαθλίωση στα λάθη του απλού λαού, δεν είναι συνέπειες κάποιων αμαρτιών μας. Δεν ευθυνόμαστε εμείς. Εμείς  είμαστε τα θύματα ενός γιγαντιαίου εγκλήματος. Κανένα αίσθημα ενοχής. Το σαδιστικό εγχείρημα να προσπαθούν να στοχοποιήσουν το θύμα δεν θα τους περάσει. Οι ξένοι μιλάνε για τεμπέληδες Έλληνες , ενώ ντόπιοι πολιτικάντηδες-δοσίλογοι μας κατηγορούν ότι μαζί τα φάγαμε.

Νέε Έλληνα κλείσε τα αφτιά σου στους αλήτες που θέλουν να σε λυγίσουν. Τα λάθη του λαού ήταν που εμπιστεύονταν τους κουμμουνιστοκαπιταλιστές να ελέγχουν την μοίρα της χώρας. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Κατάφεραν και μας έριξαν αλλά μπορούμε να ξανασηκωθούμε .Πετάμε από πάνω μας κάθε ιδέα αυτολύπησης. Είμαστε οι απόγονοι της πιο ένδοξης Φυλής. Αν τα καθάρματα μας χτύπησαν δεν θα γίνει αυτό η αφορμή να κλαίμε την  μοίρα μας.

Όποιες και αν είναι οι συνθήκες που βιώνουμε, οφείλουμε να σφίξουμε τα δόντια και ξανασηκωθούμε. Νέε όσο δύσκολα και αν περνάς  ΥΠΟΜΟΝΗ-ΕΠΙΜΟΝΗ-ΑΓΩΝΑΣ.

Οι  κλάψες , οι αυτοκτονίες , η πνευματική μιζέρια είναι τους άλλους. Ο νέος Χρυσαυγίτης ξέρει να επιβιώνει. Θα σφίξει τα δόντια. Δεν θα λυγίσει.

Οι καπιταλιστές χρησιμοποιούν την ανεργία για να εκβιάζουν τις λαϊκές μάζες. Ε λοιπόν δεν θα τους περάσει. Έχουμε την Σημαία μας, το ιερό μας σύμβολο, έναν Μαίανδρο στην καρδιά μας να φλέγεται. Οι προγονοί μας γνώρισαν διώξεις, αιώνιες σκλαβιές , γενοκτονίες. Ντροπή  εμείς να λυγίσουμε με πολύ λιγότερα.

Φτύστε κατάμουτρα ότι σας μειώνει. Όχι απελπισία, όχι ηττοπάθεια, όχι μιζέρια. Εμείς δεν θα αυτοκτονήσουμε γιατί δεν έχουμε λεφτά. Μας κάψαν την πατρίδα μας και το μέλλον μας; Ε λοιπόν εμείς μέσα από τις στάχτες θα γεννήσουμε τα όνειρα μας και τους εφιάλτες τους. Θα σηκωθούμε μέσα από τον βούρκο που μας έριξαν. Θα τους βάλουμε… στο σύστημα τους .

Η απάντηση είναι δύσκολη, σκληρή αλλά αληθινή. Πονάει αλλά είναι η μόνη ζωντανή και πραγματική. Πεινάς; Πολέμα τους. Πονάς; Πολέμα τους. Είσαι μόνος ; Πολέμα τους. Μην τους κάνεις την χάρη να παραδοθείς. Η ζωή είναι αγώνας και ειρήνη υπάρχει μόνο στα νεκροταφεία..

Σαν ψυχολογικό  πόλεμο που εξαπέλυσαν απάντα τους σαν Σπαρτιάτης. Σε θέλουν να κλαις, να μαζεύεσαι τρομαγμένος , να απλώνεις χέρι να ζητιανεύεις  ένα κομμάτι ψωμί όταν θα περνάνε από μπροστά σου με τους σωματοφύλακες τους και τις θωρακισμένες λιμουζίνες. Απάντα σ όλα αυτά σαν Χρυσαυγίτης. Φτύστους περήφανα και αντρίκια όταν θα θέλουν να σε εξαγοράσουν. Πολέμα τους και τσάκισε τους. Είμαστε τόσο μικροί όσο οι φόβοι  μας και τόσο μεγάλοι όσο τα όνειρα μας. Μην λυγίσεις, πέρνα στην επίθεση.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΕΛΛΑΣ-ΝΙΚΗ

Γιώργος Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-11-oktwbriou-2014#ixzz3FmqHAQkU

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.