Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Νέα εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση Siemens. Εισαγγελική πρόταση – έκτρωμα, απαλλάσσει τον Χριστοφοράκο, για τις μίζες. Δεν δωροδοκεί κρατικούς υπαλλήλους, αλλά δίνει διψήφιο ποσό εκατομμυρίων ως δωρεά, στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Έτσι προτείνει την απαλλαγή του, όχι μόνο για το αδίκημα της απάτης, αλλά και για αυτό της δωροδοκίας. Βεβαίως η ιστορία ξεκινά νωρίτερα επί Σαμαρά Βενιζέλου που για να αποδείξουν πόσο τίμιοι είναι, έκαναν και εξωδικαστικό συμβιβασμό. Αν δεν επρόκειτο για την ίδια μας την πατρίδα η κατάσταση θα ήταν απλά για γέλια. Επειδή όμως σαν Έλληνες πονάμε αυτό το τόπο πρέπει να πούμε έως εδώ ο κατήφορος από τις ελληνόφωνες κυβερνήσεις που καταστρέφουν συστηματικά την Ελλάδα.

Λ.Μ.

Ελένη Ζαρούλια: Ιερό καθήκον, Χρέος και Τιμή η Μητρότητα

Οι Έλληνες, δεν είναι άνθρωποι που θα τρέξουν στα βουνά σαν γυναικόπαιδα να κρυφτούν. Είμαστε εκείνοι που καταγόμαστε από τρελούς πατεράδες και παππούδες. Μια χούφτα ανθρώπων, ικανοί να τα βάλουν με εκατομμύρια. Το έχουμε κάνει πολλές φορές. Τι τους κάνει να πιστεύουν ότι δεν θα το κάνουμε και τώρα; Είναι τιμή να πεθαίνεις για τις αξίες σου και για την πατρίδα σου. Μην μας ξεχάσετε είπε ο Λεωνίδας ο Βασιλιάς της Σπάρτης. Όχι δεν τους ξεχάσαμε, αντίθετα. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι από τους τριακόσιους του Λεωνίδα.

Χ. Ευάγγελος

ΑΝΑΛΥΣΗ: Θέατρο παραλόγου η Σύνοδος Κορυφής – Παραμένουν κλειστά τα σύνορα μέχρι… νεωτέρας

Το μόνο που θέλουν, είναι να δηλητηριάσουν τις ψυχές των Ελλήνων. Έχουν λόγους. Η συμμορία της κλεφτοβουλής ή μάλλον το κόμμα των πολιτικών κομμάτων κατά του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, συνεχίζει το αντεθνικό του σχέδιο και φορτώνει δόλια τον λαό με ευθύνες του στυλ Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε». Ποιά φάγαμε μαζί ρε φίλε; Εγώ πλήρωνα τα πλούσια δείπνα σου και τους κηπουρούς σου στις νεόκτιστες βιλάρες σου, και δεν προλάβαινα να “γλύψω ούτε κοκαλάκι”, καθώς με αποδιώχνανε τα “σκιάχτρα σου” που είχες αμολημένα παντού τριγύρω σου για την ασφάλεια των κλοπιμαίων σου! Μας λες ότι μαζί τα φάγαμε ακόμα και τώρα που πλέον μας κυβερνάνε οι απόγονοι του Βενιζέλου. Το τσιφλίκι των Σαμαροπαπανδρεοβενιζέλων καλά βαστάει τα γκέμια του ΣΥΡΙΖΑ. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ, το κόμμα “της “ρεμούλας” και της “ασυδοσίας”.  Η απόλυτη σήψη στο κράτος των Ελλήνων! Και εσύ “κακομοίρη” Έλληνα, συνέχισε να τους στηρίζεις και να συμβάλεις στην ληστεία του κράτους και στον αποσυμβολισμό του Έθνους. Είσαι συνένοχος, έχουν δίκιο οι κλέφτες!

Σπύρος Μ.

Οι κρατικοδίαιτοι ΚΚ€δες τρέμουν την απήχηση της Χρυσής Αυγής στον αγροτικό κόσμο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-9-martiou-2016#ixzz42OQYqqzI

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.