Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ένας άνεργος πατέρας τεσσάρων παιδιών απαγχονίστηκε στο ίδιο του το σπίτι καθώς δεν μπορούσε να εξασφαλίσει ούτε καν το γάλα των παιδιών του. Εκεί μας έχουν καταντήσει οι κυβερνήσεις του μνημονίου που δήθεν διαπραγματεύονται με τους δανειστές για την ανάπτυξη, ενώ οι αυτοκτονίες για λόγους οικονομικούς εξελίσσονται σε μάστιγα εξόντωσης των Ελλήνων.

Οι αυτοκτονίες που ξεπέρασαν τις 5.000 δεν είναι η λύση συνέλληνες! Έτσι κι αλλιώς ΚΑΝΕΙΣ δεν συγκινείται. Και ούτε πρόκειται, καθώς αυτός είναι ο στόχος τους με τα μνημόνια. Υπομονή! Εκλογές έρχονται, δώστε τους την απάντησή τους στην κάλπη!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Β.Κ.

Παραδοχή “Καθημερινής”: Όσα έκαναν κατά της Χρυσής Αυγής, δεν γίνονται πουθενά στην Ευρώπη!

Ακούσατε το απίστευτο; Απαγόρευσαν στους διαιτητές να κάνουν τον σταυρό τους στα γήπεδα Απαγορεύουν στους διαιτητές να κάνουν το σταυρό τους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα γιατί λέει είναι «δείγμα χαμηλής αυτοεκτίμησης».

Δηλαδή θεωρούνται άνθρωποι με χαμηλή αυτοεκτίμηση όσοι έχουν σχέση με τα Θεία; Απίστευτο. Τι άλλο θα πουν και τι άλλο θα κάνουν για να πλήξουν την Ορθοδοξία, έναν από τους βασικούς πυλώνες του Ελληνισμού. Και τώρα αν ρωτήσω τι κάνει η Ελλαδική εκκλησία για αυτά τα απανωτά φαινόμενα, θα φανώ ανόητος; Μήπως και γι’ αυτό το θέμα πρέπει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να βάλει το χέρι της; Είναι προφανές πως θέλουν να “χτυπήσουν” θεσμούς και αξίες των Ελλήνων, όπως η πατρίδα, η θρησκεία, ο Στρατός. Οτιδήποτε και όποια αξία κρατά τον λαό ενωμένο. Μας θέλουν διαλυμένους και υποταγμένους. Μην τους κάνουμε την χάρη!

Δ.Φ.

Πρωτοφανής απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. οδηγεί σε περαιτέρω στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής από τους τρομοκράτες

Σοκαριστήκαμε όλοι στην Καρδίτσα από τον θάνατο μιας κοπέλας 22 χρονών. Η κοπέλα έβαλε τέρμα στη ζωή της μέσα στο σπίτι της. Βρέθηκε κρεμασμένη από τη μητέρα της στο δωμάτιό της και να φανταστείτε πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ! ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ… ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΩΡΑ!

Ε.Ε.

Φάκελος Δένδια – Πόρισμα Βουρλιώτη – Προκήρυξη τρομοκρατών: Συγκοινωνούντα δοχεία…

Σας ψήφισα και θα σας ξαναψηφίσω, γιατί τα μισά από αυτά που λέτε αν είναι αλήθεια, τότε ίσως να υπάρξει ελπίδα για την Ελλάδα μας που δυστυχώς έπρεπε να αποχωριστούμε μήπως και καταφέρουμε να επιβιώσουμε, τουλάχιστον στα ξένα. Παρακολουθώ την σελίδα σας κάθε μέρα, έως και πέντε φορές την ημέρα για οτιδήποτε νεότερο και έχω να κάνω κάποιες φιλικές επισημάνσεις. Θεωρώ ότι θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο διάστημα μέχρι τις εκλογές. Κάτι θα σκαρφιστούν πάλι. Σε όλες τις συνεντεύξεις που συμμετέχετε, σε οποιοδήποτε κανάλι φαίνεται πως προσπαθούν να σας εξοργίσουν. Είναι σε πανικό! Δεν έχουν πια ελπίδα! Έχουμε κερδίσει και έχουν χάσει. Συνεχίστε δυνατά…

Β.Α

Δύο στυγερές πολιτικές δολοφονίες και η συμμορία των υποκριτών – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

H κατάσταση πλέον σε εκατομμύρια έλληνες είναι απελπιστική, δραματική, δεν υπάρχει γυρισμός. Ένας καθημερινός αργός θάνατος. Οι κλεπτοκράτες χαίρονται με την συνταγματική ανωμαλία. Έως πότε; Χιλιάδες έβαλαν τέλος στην ζωή τους μην αντέχοντας την ανέχεια και την απελπισία. Χιλιάδες άστεγοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Εκατομμύρια άνεργοι υποψήφιοι μελλοθάνατοι. Έως πότε; Τα Ελληνόπουλα λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα. Η υπογεννητικότητα λόγω αυτών των συνθηκών στο ναδίρ.

Η νεολαία χωρίς όραμα παίρνουν τον δρόμο της ξενιτιάς και της εκμετάλλευσης … Να μείνουν εδώ, να κάνουν τι; Εκατομμύρια νοικοκυριά στενάζουν κάτω από την μπότα της δυσβάστακτης φορολογίας που μας επιβάλλουν τρόικα και εθνοπροδότες.
Μόνη λύση μια Εθνική κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εύχομαι το γρηγορότερο.

Γ.Ρ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-19-noembriou-2013#ixzz2l3IPj5Tk

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.