Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ή ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα έχει πλέον καταστεί ποινικό αδίκημα. Τα ακίνητα  επιβαρύνονται με 90 άμεσους και έμμεσους φόρους. Ακούμε τώρα για την ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτων που θα ξεκινήσει το 2015 και θα επιβαρύνει και άλλο τα ακίνητα μετά τον ληστρικό φόρο του ΕΝΦΙΑ. Έχουν βρεί την αγελάδα των ακινήτων για να ταΐζουν το κομματικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ  ενώ παράλληλα ωφελούν με επιδόματα και κοινωνικά μερίσματα τους τρικοσμικούς μετανάστες που έχουν μαζέψει εδώ. Χωρίς να έχουν συνεισφέρει σε τίποτα οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα παίρνουν λεφτά από επιδόματα. Την Ελλάδα την έχτισαν οι Έλληνες και μόνο αυτοί και τώρα τιμωρούνται για ότι έφτιαξαν για τα  παιδιά και τα εγγόνια τους. Είχε δίκιο η Χρυσή Αυγή που επέμενε για στροφή στην πρωτογενή παραγωγή αντί των ληστρικών φόρων σε κάθε μορφής επένδυση. Το είχε τονίσει πολλές φορές στην Βουλή η Χρυσή Αυγή. Αλλά βλέπετε ο ψευτοεθνάρχης όταν οι χώρες της ΕΟΚ επέλεγαν Βιομηχανική Παραγωγή εκείνος επέλεγε παροχή υπηρεσιών, έλεγε με νόημα θα είμαστε τα γκαρσόνια της Ευρώπης. Μόνο που γκαρσόνια της Ευρώπης είναι πλέον οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί που έφεραν εδώ οι συνεχιστές της θλιβερής παράταξής του.

Ι.Π.

Φωτορεπορτάζ από την συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη χούντα Σαμαρά

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι διορισμοί αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές κυρίως. Συμπερασματικά: διαλύουν οικογένειες. Είμαι εκπαιδευτικός, μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας. Από Θράκη με στέλνουν σε νησί λες και εδώ δεν υπάρχουν κενά. Έτσι λοιπόν αφήνω πίσω μου(και ας έχω πάρα πολλά έτη προϋπηρεσίας και μια μέση ηλικία) ένα γιο ο οποίος δουλεύει σε άλλη πόλη και σε άσχετη (και σκληρή, αλλά
καθόλου καλά αμειβόμενη)δουλειά με το πτυχίο του και μια κόρη φοιτήτρια. Καλούμε λοιπόν τώρα εγώ να πάω σε απομακρυσμένο νησί. Πόσα σπιτικά μπορεί να συντηρήσει κανείς με έναν μισθό πενιχρό, αναπληρωτή εκπαιδευτικού, όταν όλος ο μισθός θα πηγαίνει σε ενοίκια και έξοδα μετακίνησης  για να βλέπω τα παιδιά μου κάποιες φορές την χρονιά. Να λοιπόν που συνειδητά εγώ και τόσοι άλλοι εκπαιδευτικοί ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή . Ποιο είναι άραγε μεγαλύτερο έγκλημα, η υποστήριξη ενός νόμιμου κόμματος (εγκληματική οργάνωση κατά τους κυβερνώντες ) η’ η τακτική του υπουργείου παιδείας να διαλύει οικογένειες; Στην ίδια θέση με μένα βρίσκονται εκατοντάδες εκπαιδευτικοί (όπως συνάδερφος μου στην ίδια γειτονιά που πάει επίσης σε μικρό απομακρυσμένο νησί, με μικρό παιδί ,ενώ ο άντρας της στη Θράκη! Δεν συνυπηρετούν αν και μένουν Θράκη!)Συνειδητά λοιπόν Χρυσή Αυγή ,μήπως και  τελικά μείνει τίποτε όρθιο.

Ι.Σ

Από την Αμφίπολη στην Τρόικα – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Είδα το βίντεο της ομιλίας της Ουρανίας Μιχαλολιάκου στο Δήμο Αθηναίων. Είχε δίκιο σ΄ αυτό που είπε. Ότι έπρεπε στη θέση της να βρισκόταν και να μιλούσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Η απουσία του είναι παραπάνω από αισθητή και στη Βουλή και στο Δήμο τώρα. Είναι απαράδεκτο να μην του επιτρέπεται η συμμετοχή σε όλες τις συνεδριάσεις της Βουλής και του Δήμου Αθηναίων. Ο ελληνικός λαός τον επέλεξε εκπρόσωπό του με τόσο υψηλά ποσοστά. Δεν έχει δικαίωμα κανείς, ούτε η δικαιοσύνη να του στερεί τα νόμιμα δικαιώματά του σαν εκλεγμένο εκπρόσωπο του ελληνικού λαού. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, σε μια δημοκρατική κοινωνία και δεν θα έπρεπε να απαιτείται κανενός είδους άδεια. Η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να απαιτήσει τη συμμετοχή όλων των προφυλακισμένων βουλευτών στις συνεδριάσεις και της Βουλής και των Δήμων και Περιφερειών που εξελέγησαν. Είναι δημοκρατική επιταγή.

Κ. Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-9-septembriou-2014#ixzz3ClaARYBK

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.