Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η κυβέρνηση καταστρέφει τη γλώσσα και τα πνευματικά μας αποθέματα. Το βασικό θεμέλιο ενός Έθνους είναι η Παιδεία, η οποία βασίζεται στην ιστορική γνώση και στις Αρχές και Αξίες , τα ιδεώδη και τα ιδανικά που αποτελούν πρότυπα για την επιβίωση και την ανάταση του Ελληνισμού. Αυτά τα πρότυπα είναι που κάποιοι λοιδορούν και απαξιούν. Οι «προοδευτικές» κυβερνήσεις που πέρασαν και ιδιαίτερα οι «αγράμματοι» υπουργοί παιδείας φρόντισαν να καταστρέψουν τη γλώσσα μας , τα πνευματικά μας αποθέματα και να τα βάλλουν και να απαξιούν την Ορθοδοξία.

Σ.Μ.

Κοινή «γραμμή» Σαμαρά και Τσίπρα στην ΔΕΘ: «Λεφτά υπάρχουν»

Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Θα ήθελα να αναφέρω ένα περιστατικό που μου έτυχε πριν λίγες ώρες και το οποίο αποδεικνύει ότι υπάρχουν κάποιοι εργοδότες που προτιμούν να έχουν στη δούλεψή τους λαθρομετανάστες αντί για Έλληνες. Πριν καμιά 10αριά μέρες ένας  γνωστός μου που δουλεύει σε εργοστάσιο πλαστικών, με ενημέρωσε ότι υπάρχει μια μεγάλη παραγγελία και χρειάζονται επιπλέον εργάτες για να βγει η παραγγελία στην προθεσμία της μέχρι τέλος του Σεπτέμβρη .Ξεκίνησα λοιπόν να δουλεύω εκεί το περασμένο Σάββατο, για 10-12 ώρες τη μέρα και 30 ευρώ μεροκάματο (χωρίς ασφάλιση εννοείται).Ακριβώς με τους ίδιους όρους που δουλεύουν εκεί και καμιά 10αριά Ινδοί και Πακιστανοί. Οι Έλληνες ήμασταν  μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού και σχεδόν όλοι καινούριοι εκεί λόγω της  συγκεκριμένης παραγγελίας. Οι πρώτες μου μέρες πέρασαν με αμέτρητες ώρες δουλειάς χωρίς να παίρνω ανάσα και παράγοντας έργο αντίστοιχο με των αλλοδαπών ίσως και περισσότερο. Το ίδιο συνέβαινε και με τους υπόλοιπους Έλληνες και κατάλαβα κάποια στιγμή ότι οι αλλοδαποί είχαν ενοχληθεί από την παρουσία μας φοβούμενοι μην αντικατασταθούν κι αυτοί από Έλληνες μελλοντικά. Την έβδομή μου μέρα εκεί  βρέθηκα να κάνω μια εργασία η οποία από τη φύση της δεν γινόταν πιο γρήγορα απ’ ότι την έκανα εγώ. Άλλωστε είχα αποδείξει ότι πάντα δούλευα γρήγορα και σωστά. Με βλέπει λοιπόν το αφεντικό και λέει: ”σιγά τα αυγά, πιο αργά κάνε δουλειά”. Του απαντάω εγώ ότι επειδή είναι ζεστό το νάιλον δεν γίνεται να κάνω πιο γρήγορα γιατί σκίζεται. Και η απάντησή του: ”τράβα το με δύναμη, μου έχετε σπάσει τα νεύρα όλοι σήμερα”. Ενοχλούμαι αλλά δίνω τόπο στην οργή λόγω της χρηματικής ανάγκης που είχα και συνεχίζω τη δουλειά μου. Δεν περνάνε 5 λεπτά κι επιστρέφει αυτός γελώντας και κάνοντας χαβαλέ με τους αλλοδαπούς. Σήμερα μόλις εμφανίστηκα στο εργοστάσιο παρέα με άλλον ένα συνάδελφο Έλληνα μας λέει αυτός: ”Παλικάρια αν είναι να δουλεύετε πάλι τόσο αργά όπως προχθές καλύτερα να φύγετε. Δεν σας θέλω εδώ. Μου έχετε σπάσει τα νεύρα”. Πριν κάνουμε επιτόπου μεταβολή για αποχώρηση χωρίς επιστροφή, είδαμε στο βάθος ότι υπήρχαν κι άλλοι καινούριοι αλλοδαποί εργάτες και προφανώς εμείς ήμασταν ανεπιθύμητοι πλέον. Το συμπέρασμα μου είναι ότι από τη στιγμή που είχαμε την ίδια οικονομική και ασφαλιστική αντιμετώπιση με τους αλλοδαπούς και παράγαμε και το ίδιο έργο, το πρόβλημα μάλλον δεν ήταν του εργοστασιάρχη αλλά των αλλοδαπών οι οποίοι ίσως και να του έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό ώστε να μας διώξει τους Έλληνες κακήν κακώς. Αν δεν έγινε έτσι και το φταίξιμο είναι αποκλειστικά του αφεντικού, είναι ακόμα χειρότερο καθώς θα μπορούσε να απασχολεί μόνο Έλληνες (αφού φάνηκε ότι δέχονται να δουλέψουν έστω κι έτσι) και να δημιουργήσει έναν εργασιακό χώρο ασφαλέστερο και με καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των εργατών.

Ένας αγανακτισμένος Έλληνας εργάτης

Συνεχίζεται η λάσπη – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Θα ήθελα να εκφράσω πραγματικά την ανησυχία μου για το κίνημα αυτό των Ισλαμιστών οι οποίοι όπως διαβάζουμε τελευταία σε διάφορα Blogsπροσπαθούν να δημιουργήσουν θύλακες και στη χώρα μας με σκοπό μια εξέγερση σε περίπτωση που κινηθούν απειλητικά οι δικοί τους από Ανατολή. Αυτό όμως που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι όχι μόνο θα μας πιάσουν στον ύπνο αλλά το ότι είμαστε και διχασμένοι σαν λαός αν κρίνω από τις διάφορες αντιπαραθέσεις μεταξύ μας που διαβάζω σε διάφορα πάλι site και blogs. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ο Έλληνας τον κίνδυνο και πολύ δεν πιστεύουν ότι μπορεί να εμπλακούμε σε μια διαμάχη με όλους αυτούς τους εχθρικούς μουσουλμάνους (οι οποίοι έχουν προ πολλού κηρύξει Ιερό πόλεμο Τζιχάντ) ακόμα και αφού έχουν εμφανίσει χάρτη τους που περιλαμβάνει και την χώρα μας. Χειρότερο δε από όλα θεωρώ την πλήρη απάθεια σχεδόν του μισού Ελληνικού πληθυσμού η οποία φανερώθηκε ακόμα και στις πρόσφατες εκλογές. Πιστεύω ότι  βρισκόμαστε πολύ κοντά, αν δεν έχουμε ήδη τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μας χτυπήσει ο οποιοσδήποτε σαν χώρα σε μια χρονική περίοδο που φαίνονται σημάδια ανακατανομής εδαφών. Ακούσαμε πρόσφατα το διάγγελμα του Ομπάμα για χτυπήματα από αέρος προς το παρόν, στo ISIS ή ISILαυτούς δηλαδή που οι ίδιοι Αμερικανοί δημιουργήσανε και πιστεύω πως ο πραγματικός στόχος είναι η Συρία. Ας μη ξεχνάμε ότι η Τουρκία συνεργάζεται με τους ισλαμιστές που απειλούν θεούς και δαίμονες και ότι η Συρία είναι η μόνη πραγματικά χώρα που χωρίζει την Κύπρο και εμάς από την Ισλαμική απειλή. Τέλος πιστεύω πως βρισκόμαστε ενόψει απρόβλεπτων γεγονότων χωρίς να έχουμε ουσιαστικά λάβει κανένα μέτρο προστασίας της πατρίδος μας και δεν πιστεύω οτι θα μας υποστηρίξει κανείς σε ένα  ενδεχόμενο πολέμου ή εισβολής. Πρέπει να αφυπνίσουμε τον λαό! Οι Έλληνες σε  μεγάλο ποσοστό παρότι έχει γίνει μέχρι σήμερα βρίσκονται διχασμένοι και σε κατάσταση απάθειας και ύπνωσης. Μόνο μια πραγματικά Εθνική ηγεσία μπορεί να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση και όλοι μας οφείλουμε να στηρίξουμε μια τέτοια.

Ζήτω η ΧρυσήΑυγή!
Ζήτω το Έθνος!
ΓιώργοςΤσ.

Θεσσαλονίκη

Τα έχουν χαμένα οι υπουργοί της ψοφοδεξιάς: «Καταρρέουμε, πιάνουμε πάτο»

Οι δημοσιογράφοι Λυριτζής, Οικονόμου της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ επιτίθενται  συστηματικά και καθημερινά εναντίον της Χρυσής Αυγής παρουσιάζοντάς την ώς συστημική δύναμη. Σιγά μην είναι όλοι σαν τα μούτρα τους. Ο προερχόμενος από την αριστερά, αυτός με το μουσάκι του Τρότσκι Λυριτζής φοράει συνέχεια Αμερικάνικη μάρκα ρούχων και κυκλοφορεί με Αμερικάνικο τζιπ μεγάλου κυβισμού στο Χαλάνδρι. Όσο για τον  Οικονόμου που χαρακτηρίζει συχνά «παλληκαράκια» τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, αυτός κατοικεί μακριά από τα προβλήματα του κέντρου της Αθήνας και των παράνομων μεταναστών που υποστηρίζει. Άμα έμενα και εγώ σε έπαυλη στο Νέο Βουτζά θα το έπαιζα και εγώ άνετος. Μιλάνε πληρωμένοι κονδυλοφόροι ενός μέσου παραδοσιακά στο πλευρό του Σαμαρά και της κυβέρνησης για το μοναδικό καθαρό Ελληνικό κόμμα την Χρυσή Αυγή. Όχι δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σας και δεν αποτελούμε κολαούζους του συστήματος όπως εσείς. Αν είσαστε Δημοκράτες όπως εμφανίζεστε θα καλούσατε εκπροσώπους της Δεύτερης πια πολιτικής δύναμης αντί να καλείτε συνεχώς αυτούς που μας έχουν διαλύσει σαν χώρα.

Γ.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-16-septembriou-2014#ixzz3DSEedlPu

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.