Καταγγελία σωφρονιστικού υπαλλήλου Κορυδαλλού: Μόνο στα κελιά της Χρυσής Αυγής γίνονται έρευνες!

Καταγγελία σωφρονιστικού υπαλλήλου Κορυδαλλού: Μόνο στα κελιά της Χρυσής Αυγής γίνονται έρευνες!

Μόλις πληροφορήθηκα για τις έρευνες στα κελιά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η αλήθεια είναι ότι μόνο εκεί γίνονται έρευνες, επειδή κάποιοι φιλοδοξούν να βρουν κάτι παράτυπο όπως κινητά ή αιχμηρά αντικείμενα. Για να γίνει μια τέτοια έρευνα και μάλιστα δεύτερη φορά σε τρεις μήνες δεν είναι κάτι αυθαίρετοΗ εντολή σίγουρα δόθηκε άνωθεν με την ελπίδα να βρεθεί κάτι μεμπτό.

Πώς όμως να βρεθεί κάτι τέτοιο, αφού έτσι κι αλλιώς όλα ελέγχονται διπλά και τρίδιπλα; Μάλλον ο στόχος ήταν να “σπάσει ο τσαμπουκάς” που λένε, αλλά δεν νομίζω κάτι να ισχύει για τους φυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δείχνουν καθημερινά ότι δεν καταλαβαίνουν από αυτά.

Το γελοίο του πράγματος είναι ότι στα αντίστοιχα κελιά των τρομοκρατών γίνεται το “μπάστε , σκύλοι, αλέστε” και ποτέ καμιά έρευναΟ Χριστόδουλος Ξηρός δίπορτο το είχε ώσπου τελικά έφυγε και τώρα φταίνε οι συνάδελφοι και όχι αυτοί που έδιναν την άδεια στον εκτελεστή της 17 Ν.

Ιδιαίτερα στις πτέρυγες των λαθρομεταναστών η πρέζα ρέει άφθονη και γίνεται καθημερινά αλισβερίσι, αλλά εκεί μάλλον δεν υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες, γι΄ αυτό η δουλειά συνεχίζεται κανονικά. Δεν θέλω να συνεχίσω, αλλά πιστεύω όλοι κατάλαβαν τι έγινε σήμερα με την έρευνα στα κελιά των Χρυσαυγιτών…

Σωφρονιστικός υπάλληλος Κορυδαλλού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kataggelia-swfronistikou-upallhlou-korudallou-mono-sta-kelia-ths-chrushs-au#ixzz2qylRekfZ

Comments Off on Καταγγελία σωφρονιστικού υπαλλήλου Κορυδαλλού: Μόνο στα κελιά της Χρυσής Αυγής γίνονται έρευνες!

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.