Με εντολή εισαγγελέα το αυτόφωρο “δεν πιάνει” τον Πρετεντέρη

Ο μόνιμος υβριστής του Εθνικιστικού Κινήματος Πρετεντέρης χθες στο δελτίο του mega παρομοίασε την Χρυσή Αυγή με την … “μαφία και την καμόρα”. Το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής συνέταξε μήνυση που κατετέθη στο Α.Τ. Αμπελοκήπων, στην περιοχή ευθύνης του οποίου ανήκουν τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού. Την μήνυση κατέθεσε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης και ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι η διαδικασία θα κινηθεί άμεσα.

Τα περί Τύπου αδικήματα είναι διαρκή αυτόφωρα και η σύλληψη του εν λόγω υβριστή ήταν υποχρεωτική βάσει Νόμου. Λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής μας ενημερώθηκε ότι κατόπιν εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας δεν θα κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για τον δημοσιογράφο Πρετεντέρη. Ο συγκεκριμένος προπαγανδιστής του μνημονίου και λασπολόγος της Χρυσής Αυγής θα βγει και σήμερα να πει τα ίδια ψέμματα και να υβρίσει ξανά ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Έλληνες. Όπως είπαμε και το πρωί στο περιστύλιο της βουλής, αφού το κράτος επιτρέπει την παρανομία εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, αποδεικνύει πως την υποθάλπει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-entolh-eisaggelea-to-autofwro-den-pianei-ton-pretenterh#.UkG2H4bIbSI#ixzz2fpIfMfiJ

Comments Off on Με εντολή εισαγγελέα το αυτόφωρο “δεν πιάνει” τον Πρετεντέρη

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.