Νίκος Χατζηνικολάου: Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση από το ραδιόφωνο σε όλους αυτούς που σκοπίμως απομόνωσαν, διαστρέβλωσαν και συκοφάντησαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο έδωσε ο ίδιος ο Χατζηνικολάου που του πήρες χθες την περιβόητη συνέντευξη.

Ξεκαθάρισε πως ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής καμμία “ανάληψη πολιτικής ευθύνης” δεν έκανε της δολοφονίας στο Κερατσίνι, αλλά αναφέρθηκε στην πολιτική ευθύνη που πιθανώς να έχει ένας πολιτικός χώρος, όταν ένα φίλος ή οπαδός εμπλέκεται σε μια καταδικαστέα πράξη.

Συγκεκριμένα και αυτολεξεί είπε:

Ήταν μεγάλη επιτυχία στο τέλος της συνέντευξης του και μάλιστα σε ένα αστικό ραδιόφωνο όπως το δικό σας, λεύτερο βέβαια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παραδέχθηκε και μετά από δύο χρόνια ότι το κόμμα του έχει την ευθύνη της δολοφονίας.

Την πολιτική ευθύνη. Είπε ότι δεν έχει ποινική ευθύνη, ότι έχει την πολιτική ευθύνη όπως θα είχε την πολιτική ευθύνη κάθε κόμμα αν ένα μέλος ή ένας φίλος του ή ένας οπαδός του προέβαινε σε μια ανάλογη πράξη.

Εγώ θέλω να είμαι σοβαρός. Δεν θέλω να κάνω διαστρεβλώσεις. Θέλω να μεταδίδω ό,τι πραγματικά ελέχθη“.

Ας ηρεμήσουν οι συκοφάντες και τα παπαγαλάκια καναλιών και διαδικτύου και την πλήρη απάντηση από τον ελληνικό λαό που δεν τρώει κουτόχορτο θα την λάβουν την Κυριακή την βράδυ…

Διαβάστε επίσης: Διευκρινιστική δήλωση Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Real Fm ξεκαθάρισε πως το κόμμα ουδεμία ευθύνη φέρει για την δολοφονία στο Κερατσίνι, την οποία καταδίκασε από την πρώτη στιγμή.

Πολιτική ευθύνη φέρουν τα κόμματα για πράξεις των οπαδών τους, όπως φέρει το ΠΑΣΟΚ για τα τόσα σκάνδαλα, η Νέα Δημοκρατία για την δολοφονία Τεμπονέρα και συλλήβδην η αριστερά για δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις και θύματα.

Τόνισε δε ότι η Χρυσή Αυγή με κανένα τρόπο δεν μπορεί να κατηγορηθεί ως εγκληματική οργάνωση για μια καταδικαστέα πράξη ενός φίλου του κόμματος και αυτό θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Μάλιστα ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας είχε καταδικάσει την δολοφονία στο Kερατσίνι την ίδια ημέρα.

Καταγγέλλουμε την αλλοίωση των λεγομένων και την απομόνωση της εν λόγω φράσης για δημιουργία εντυπώσεων και παραθέτουμε επακριβώς το απόσπασμα:

Εις ότι αφορά τον ακτιβισμό, υπήρχαν επίλεκτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του δημοσιογραφικού κόσμου που κάποτε είχαν ανάλογες ομάδες περιφρουρήσεως. Στην Καλαμάτα είχαν γίνει μεγάλα επεισόδια. Είχαν πέσει πυροβολισμοί, είχαν γίνει τραυματισμοί. Σε αυτά δεν βλέπω κανείς να αναφέρεται!

Εις ότι αφορά την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε, αλλά ποινική ευθύνη δεν υπάρχει! Αν υπήρχε, γιατί δεν υπήρξε ποτέ για την δολοφονία του Τεμπονέρα, για την δολοφονία του Λαμπράκη; Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα να κατηγορείται γιατί ένας οπαδός, ένας φίλος του κόμματος προέβη σε μια καταδικαστέα πράξη;

Από την παραπάνω δήλωση προκύπτει ότι η έννοια πολιτική ευθύνη αποδίδεται στο γεγονός ότι ήταν οπαδός και φίλος του κόμματος ο δράστης, κατά την ίδια έννοια που υπάρχουν πολιτικές ευθύνες σε εγκλήματα και άλλα βαριά αδικήματα όχι απλώς οπαδών και φίλων, αλλά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nikos-chatzhnikolaou-diastreblwthhkan-ta-logia-tou-n.-michaloliakou-binteo#ixzz3m7fxtRRG

Comments Off on Νίκος Χατζηνικολάου: Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under Ηχητικές Συνεντεύξεις

Comments are closed.