Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Αξιότιμοι συναγωνιστές, Στις μέρες της πολιτικής δίωξης που όλοι  μας βιώνουμε η ρήση του Γκάντι είναι αυτή που περιγράφει την διαχρονική πορεία του ιδεολογικού μας αγώνα. Πρώτα σε αγνοούν, το ζήσαμε όταν οι περισσότεροι είχαν άγνοια των ιδανικών και του εθνικού αγώνα μας. Μετά σε κοροϊδεύουν, το βιώσαμε την περίοδο των “παχιών αγελάδων” όταν δεν μας υπολόγιζαν και μας χαρακτήριζαν ακραίους και ονειροπόλους. Μετά σε πολεμούν, το ζούμε τώρα που η αλήθεια μας έγινε θηλιά στο λαιμό τους. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΚΑΣ, θα το δούμε όταν η άθλια σκευωρία καταπέσει και το Έθνος μας αναστηθεί ξανά!!! Ζήτω η επερχόμενη νίκη!!! Ζήτω ο Αρχηγός!!!

Με τιμή
Ν.Γ. Ίλιον

Στα δεσμά των τοκογλύφων μέχρι το 2040 η Πατρίδα μας! Να γιατί διώκεται η Χρυσή Αυγή

Είμαστε μαζί σας, μέχρι και στην φυλακή να μας πάρουν όλους, να ξέρετε ότι ο κόσμος είναι με το μέρος σας. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ με κάθε σημασία της έννοιας. Δεν μας φοβίζει τίποτα. Είμαστε από πίσω σας, σας καλύπτουμε τα νώτα, και όπως είπε και ο Αρχηγός μας: “Μετά τις Θερμοπύλες έρχονται πάντα οι Πλαταιές”.

Β.Σ.

Υποκριτικός “πόλεμος” κομματικών συμμοριών με φόντο τα υποβρύχια

Συναγωνιστές καλησπέρα, εύχομαι η νίκη μας να είναι σύντομη γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο αυτό το ψεύτικο σύστημα  που κυριαρχεί και απορώ πως δεν ξεσηκώνετε πως δεν επαναστατεί με όλα όσα του έχουν στερήσει, δεν παρακολουθώ τηλεόραση εδώ και μερικούς μήνες γιατί σιχάθηκα το «πορνείο» που επικρατεί! ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ!! Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!

Γιώργος από Ρέθυμνο!

Στέισι ξεφτιλίζει ΜΜΕ: Ποτέ δεν μίλησα για σχέσεις Πάλλη με τη Χρυσή Αυγή  – ΒΙΝΤΕΟ

Αν αρχίσει να προβάλλεται  στον αντένα το τουρκοσήριαλ ” η Άλωση”‘ με τις σκηνές της άλωσης της Πόλης και το κανάλι δείξει τους Έλληνες “‘να δειλιάζουν” όπως θέλουν να παρουσιάσουν οι τούρκοι προσβάλλοντας την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ  και βρεθούν Έλληνες να το παρακολουθήσουν τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας….. Ο Θ. Κολοκοτρώνης στο μνήμα του, έχει θαφτεί με την τούρκικη σημαία κάτω από τα τσαρούχια του, ως ένδειξη τιμής και ανδρείας νίκης και προσφοράς στην απελευθέρωση της Ελλάδος μας!    Διαβάστε το όσοι δεν το ξέρετε, ας το μάθουν και όλοι οι ανθέλληνες τουρκοπροσκυνημένοι που έλεγαν ότι περνούσαμε καλά επί τουρκοκρατίας, ”θυμάστε το περίφημο 1821 του Τατσόπουλου” και επιτέλους υπάρχουν υπέροχα βιβλία να διαβάσουμε για να μάθουμε και ιστορία εκτός από ψυχαγωγία…  Έλληνες μην ξεχνάτε την Ιστορία σας, μην υποκύπτετε στα σχέδια της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποίησης και γυρίστε την πλάτη στα ανθελληνικά κανάλια! ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

Λ.Ν

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 17)

Εναγωνίως παρακολουθώ τα τεκταινόμενα των  τελευταίων εβδομάδων. Θλίβομαι αφάνταστα να βλέπω την Ιστορία να επαναλαμβάνεται για μία ακόμη φορά. Οι Εθνικιστές στις φυλακές, προς τέρψιν και αγαλλίαση  των πάσης φύσεως Εθνομειοδοτών. Να είστε σίγουρος όμως, ότι η Αιωνία Ελλάς αγρυπνά και αυτοσυντηρείται, οδηγώντας τον Ελληνικό λαό στην εκπλήρωση των πεπρωμένων του. Κάθε φορά που υπάρχουν Εφιάλτες, δημιουργούνται Λεωνίδες. Κάθε φορά που υπάρχουν Κομιτατζήδες, δημιουργούνται Παύλοι Μελάδες. Κάθε φορά που υπάρχουν Εαμοκομιτατζήδες, δημιουργούνται Μαγγανάδες. Ψηλά τις Σημαίες λοιπόν και τα λάβαρα της Αιωνίου Ελλάδος. Ούτε βήμα πίσω.

Σας  ευχαριστώ.

Σ.Τ.

Συγκέντρωση ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις – Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 18:00

Κουράγιο συναγωνιστές ! ψηλά το κεφάλι !! Είμαστε μαζί σας! Όλοι οι πραγματικοί Έλληνες αισθάνονται αηδία για τα όσα στήνονται εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος !! Όλοι βλέπουν ότι οι κλέφτες είναι ελεύθεροι και οι νομοταγείς πολίτες, οι πραγματικοί Πατριώτες είναι στη φυλακή !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !! ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ !! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !!

ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-19-oktwbriou-2013#ixzz2i9U7zGkm

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.